Jelikož je to za deset minut, tak asi ne. Přímo to ale nevím, s hlawounem sem nemluvil. Už dopoledne ale říkal, že překlad je dost náročnej. Ještě dneska by to ale snad mohl stihnout. :)
Tak ale mrtvá matka šla udělat lehko, ta se nehejbala. Jestli budou ale dospělí zlovlci CGI, jakože asi beztak že jo, tak se docela bojím. Sic si GoT zatím udržuje efekty na až filmový úrovni.
Takže teďka ve 2?
Tak jinak, od osmi hodin prý běží korekce, takže by to vážně mohlo snad za chvíli být.
Jelikož je to za deset minut, tak asi ne. Přímo to ale nevím, s hlawounem sem nemluvil. Už dopoledne ale říkal, že překlad je dost náročnej. Ještě dneska by to ale snad mohl stihnout. :)
Tak ale mrtvá matka šla udělat lehko, ta se nehejbala. Jestli budou ale dospělí zlovlci CGI, jakože asi beztak že jo, tak se docela bojím. Sic si GoT zatím udržuje efekty na až filmový úrovni.
Kráva ne, jen tak zhruba jako poník. :)
Autoři do rolí zlovků obsadili štěnata, vzácného plemene severských inuitských psů (kříženec huskyho a německého ovčáka) ze všech koutů světa.
A tobě by se chtělo ve tři ráno? :)
V těch knihách aby se čert vyznal, proč se musí některý dělit? A ještě maj úplně jinou obálku než v originále.
Nevyšla, Martin ji teprv dopsal. Vyjít má prý 12. července. :)
To ani nejseš schopen podívat se na hlavní stránku, kde je jasně napsaný, že třetí díl vychází až v neděli (dokonce tam máš i odpočet)?
Lidské plémě mě občas docela zaráží…
8 knih asi těžko, když se v květnu bude vydávat teprv pátá. :) Sic je pravda, že v český distribuci se nějaký části půlily.
No vida, moc pěkné :)
Teď jsem mluvil s Hlawounem a titulky budou prý až ráno. Hold o Velikonocích bývá občas fofr. :)
To snad leda že by utek preair, ale podrobnosti nevím. Dneska na to sednu a pozjišťuju co se dá. :)
Tak to jsem rád, že jsi rád. :)
Vítejte!