Jen dvakrát? Já ji viděla tak 40× :D A nikdo mi nevymluví, že normálně v amerických seriálech jazyk při líbačce nepoužívají a tudíž ani Klaine nemuseli. Ale použili! :D
Slavíci dneska fakt měli úžasný hlášky :D ( Blaine a jeho pípáčci :D ) jinak se moc těším na Klaine :) ale myslím si, že když teď jsou spolu, tak že je míň budou v glee dávat… tak snad je to jen moje špatné uvážení.. a líbačku Darrena s Chrisem sem si musela pustit raději dvakrát :D:D
Souhlasím. Díl nebyl špatný, ale taky mi nepřišel kdovíjaký, abych si ho musela pouštět pořád dokola. Jednou a dost… A Regionálky v první sérii byly o 100% lepší.
sgames: Ty jsi můj člověk! :D Mně se epizoda líbila, přišlo mi, že se to trochu vrátilo do starých kolejí první série. A Sue byla prostě hustá, jinak to říct nejde :D
Minulá epizoda (kterou jsem ještě neokomentoval :D ) se mi ale moc nelíbila, přestože v Substitute byla Holly naprosto perfektní, tady mě štvala. Přišlo mi, že autoři z ní udělali už vyloženě takovej archetyp drsňačky. Ale nejlepší scéna byla Afternoon Delight a ty jejich frigidní výrazy, tanečky a šaty :D Z toho sem fakt nemohl :D
Fakt si myslíš, že to měli kluci i s jazykem? :D tak to se musím ještě párkrát na tu scénu podívat :D
jo je to potvrzený…jste fakt šáhlý
Jen dvakrát? Já ji viděla tak 40× :D A nikdo mi nevymluví, že normálně v amerických seriálech jazyk při líbačce nepoužívají a tudíž ani Klaine nemuseli. Ale použili! :D
Slavíci dneska fakt měli úžasný hlášky :D ( Blaine a jeho pípáčci :D ) jinak se moc těším na Klaine :) ale myslím si, že když teď jsou spolu, tak že je míň budou v glee dávat… tak snad je to jen moje špatné uvážení.. a líbačku Darrena s Chrisem sem si musela pustit raději dvakrát :D :D
ako mne sa moc pacila tato cast aj som sa nasmiala aj som sa zaspievala aj nevim este co ako pekna castt :)
najkrajšia scéna epizódy Klaine = Kiss :) som si bol v tej chvíli niestý svojou orientáciu :D
Jojo, Blaine to zabil =D
No evidentně je nás prostě hodně :-D
Nene, nejmíň čtyři :D
Hmmm :D:D:D:D jsme tři :D já přijela ve dvě a furt na tom čumím dokola :D (pořád, stále…ach bože:D)
Ano, je! Před chvílí jsem dorazila domů a už u toho zase sedím… :D
Souhlasím. Díl nebyl špatný, ale taky mi nepřišel kdovíjaký, abych si ho musela pouštět pořád dokola. Jednou a dost… A Regionálky v první sérii byly o 100% lepší.
sgames: Ty jsi můj člověk! :D Mně se epizoda líbila, přišlo mi, že se to trochu vrátilo do starých kolejí první série. A Sue byla prostě hustá, jinak to říct nejde :D
Minulá epizoda (kterou jsem ještě neokomentoval :D ) se mi ale moc nelíbila, přestože v Substitute byla Holly naprosto perfektní, tady mě štvala. Přišlo mi, že autoři z ní udělali už vyloženě takovej archetyp drsňačky. Ale nejlepší scéna byla Afternoon Delight a ty jejich frigidní výrazy, tanečky a šaty :D Z toho sem fakt nemohl :D
paradny dil so vsetkymi detailami:-) len si dako nevim zvyknut na klaine bo blaine uz viac hetero byt ani nemoze:D
A ještě jsem si konečně pustil soundtrack volume 5 a je nechutně popovej a oproti předchozím nezajímavej (kromě asi třech písniček).
No nic, konec mojeho pesimistického hlášení, asi holt stárnu…
Je tu někdo kromě mě, komu přišla ta epizoda naprosto standardní? většina epizod první série byla imo mnohem lepší a zajímavější než 216…
pochopitelně :-D proklikávám to pravidelně už od včerejšího prvního zkouknutí :-D
A nezapomenout, že díky Quinn napsala Rachel song Get It Right…!
Je tu ještě někdo tak šílený jako já a pouští si vybrané scény z té epizody pořád dokola? :D
A co Vocal Adrenaline? Těšila jsem se na Charice. Doufám, že budou aspoň v New Yorku…