Tezce se snazim pochopit co se tam deje za kraviny :D … nejakym zahadnym zpusobem jsem presel to, ze Puckerman jede po Lauren, ale Bieber epizoda me zas vratila do reality. Ja chci zpet stary Glíííí
Pravdu díš, o sexy avatarová černovlásko. Bál jsem se, že je napadne Bieber od prvního dílu Glee, který jsem viděl a „dočkal jsem se“. Ale vypadá to, že mi to dalším dílem tvůrci vynahradí, mají co …
Já měla Glee opravdu ráda, ale teď to začíná upadat do stavu „každý s každým“ a to opravdu nesnáším na všech seriálech. Qinn je na facku s tím, že chce jednou toho a pak toho a nakonec se nechala okouzlit Beabrem! Popravdě už mě to nebaví a další díl si pustím jen ze zvědavosti jak budou ty děcka chlastat.
Ve fóru Titulky & Download naleznete odkaz na první kraťas Chrise Colfera – Russel Fish: The Sausage and Eggs Incident :-)
Ale lidi klídek :) mě právě 2 sérka přijde lepší než první :)
Jen tak mimo. Viděli už jste tohle? http://www.youtube.com/watch?… jestli je to starý omlouvám se :D
Santana rocks ;-)
Tezce se snazim pochopit co se tam deje za kraviny :D … nejakym zahadnym zpusobem jsem presel to, ze Puckerman jede po Lauren, ale Bieber epizoda me zas vratila do reality. Ja chci zpet stary Glíííí
Alespon na Santanu se da divat
ten slovenský alebo český dabing je v Glee strašný ešte že pozerám v origio :)
Pravdu díš, o sexy avatarová černovlásko. Bál jsem se, že je napadne Bieber od prvního dílu Glee, který jsem viděl a „dočkal jsem se“. Ale vypadá to, že mi to dalším dílem tvůrci vynahradí, mají co …
Po díle 2×13 už by to šlo celkem těžko, ale je pravda, že jeden nikdy neví, jaké hrůzy ještě můžou vymyslet…
já vím akorát jeho název, takže věřím, že to bude lepší než 213. Snad se glee odrazí ode dna a nezaboří se do sraček ještě víc.
Klíííd za chvíli máš nový díl a ten bude snad nadprůměr.. :)
twl člověk přijede po tejdnu z hor, těší na glee a dostane Bobra… Tak nějak se nemůžu z toho všeho vzpamatovat, Bobra už nikdy víc…
„Catch it! Catch it! Catch it!!“ tak to je dobrý, to jsem ještě neviděla :D
Já měla Glee opravdu ráda, ale teď to začíná upadat do stavu „každý s každým“ a to opravdu nesnáším na všech seriálech. Qinn je na facku s tím, že chce jednou toho a pak toho a nakonec se nechala okouzlit Beabrem! Popravdě už mě to nebaví a další díl si pustím jen ze zvědavosti jak budou ty děcka chlastat.
http://www.wetpaint.com/…uary-18-2011?… Cory u Ellen, myslím, že to stojí za to :D
To je fakt…ale ne, počkej, ve 2×6 a gay kiss ji neměli :D
Oni mají slabou chvilku už od začátku druhé série :D
Asi měli slabou chvilku :D
taky mě to uklidnilo… :D já jsem se bála, že zůstane hodná :D
však já jí to nemám za zlý, mě štvou tvůrci, že tam tu scénu vůbec dávali :D
fajn, ale stejně není hodná když se Sue přidala ke konkurenci :D
A na děti s rakovinou nemá být? Viděl/a jsi někdy onkologické dětské oddělení? Pokud ne, doporučuju zajít, to obměkčí i toho největšího drsňáka…