Postřehy: Zpěvák Pyg a zhrzený Bullock

Postřehy: Zpěvák Pyg a zhrzený Bullock

26.11.2017 18:30


Minulá epizoda zřejmě na čas ukončila Pygovo řádění, vrhla nás však do nových intrik, které dozajista chystá Oswald Cobblepot. Nejdůležitějším událostem se jako obvykle věnují naše postřehy.


Pyg se vyzná v muzikálech

Profesor Pyg se od svého začátku v Gothamu prezentuje jako nesmírně inteligentní psychopat, který svými činy děsí celé město. Připomeňme, že naposledy na sebe vzal podobu francouzského kuchaře a gothamské elitě přichystal nezapomenutelné hody. Devátá epizoda nám taktéž ukázala, že se tento padouch vyzná v muzikálech, neboť v jednu chvíli vtipně varioval píseň ze slavného Chicaga. I když tohoto lotra Gordon na konci uvěznil, je jasné, že se brzy dostane ven. Co ještě provede?

Seriálový Pyg je stejně krutý jako komiksový. Foto: DC Comics

Gordonův úspěšný debut

Oswald během epizody odhalil, že Sofia dříve orodovala u starosty a z Gordona udělala kapitána. Tento krok se ukázal jako požehnání pro celý Gotham, neboť rázný policajt dokázal během prvního dne ve funkci zatknout Profesora Pyga. Tento úspěch se ale vůbec nelíbí Cobblepotovi, protože mu ukázal, že Pax Penguina už nemůže fungovat. V budoucnu tedy tento gangster určitě bude brojit proti Gordonově kapitánské funkci. Jak se celý problém, do něhož navíc vstoupila láska Gordona a Sofie, vyvine?

Bullock na odchodu

Jak už jsme psali, Harvey Bullock se hodně přiblížil ke svému komiksovému předobrazu. Pil, kašlal na svou práci a kvůli tomu nakonec přišel o kapitánskou hodnost. Po Gordonově nástupu na post kapitána nyní dokonce opustil řady gothamské policie. Jaký bude jeho další osud? Vzhledem k tomu, že je v dluzích, nutně potřebuje práci, proto by bylo nanejvýš zajímavé, kdyby jej tvůrci v budoucnu poslali pracovat pro Oswalda.

Oswald je naštvaný na Gordona i Sofii. Co s tím udělá? Foto: FOX

<<PŘEDCHOZÍ POSTŘEHYTRAILER K NÁSLEDUJÍCÍ EPIZODĚ>>


Jít na Gotham | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!