Kim Raver budeme v patnácté sérii vídat pravidelně

Kim Raver budeme v patnácté sérii vídat pravidelně

22.5.2018 13:41


Kim Raver se už poněkolikáté vrací do Grey's Anatomy v roli Dr. Teddy Altmanové. Ve čtrnácté řadě jsme ji viděli jen v několika dílech, v následující sezóně se na ni můžeme těšit pravidelně, tak jak tomu bylo v šesté až osmé sérii.


Všichni diváci byli jistě překvapeni, když se Teddy Altmanová ve finále čtrnácté série nečekaně objevila v nemocnici Grey Sloan. Ještě větším překvapením bylo zjištění, že čeká dítě, s největší pravděpodobností Owenovo. Pro následující sezónu je tedy zaděláno na pořádné drama. Owen Hunt a Amelia Shepherdová si k sobě opět hledali cestu, a zatímco Owen si vzal do pěstounské péče miminko, Amelia se ujala nezletilé matky malého Lea, aby jí pomohla se dostat ze závislosti na drogách. A všichni žijí zatím celkem spokojeně v Owenově domě. Tak dlouho Owen toužil po dětech, až se z něj stal pěstoun a zjevně je na cestě i jeho vlastní dítě.

Foto: ABC

Teddy se kvůli těhotenství vrátila do Seattlu a ucházela se v nemocnici o místo. Jelikož ale místo šéfky kardia už zastává Maggie Pierceová, Miranda Baileyová jí nabídla svůj post šéfky chirurgie, samozřejmě jen dočasně, aby se mohla věnovat výzkumu a na chvíli si od všeho stresu odpočinout.

Kim Raver ke svému plnohodnotnému návratu do seriálu řekla:

Moc se těším, že si zopakuji roli Dr. Teddy Altmanové coby jedné z hlavní postav. Vrátit se do Shondalandu, kde mohu pracovat po boku neuvěřitelně talentovaných žen jako Krista Vernoff, Ellen Pompeo a ostaních herců, je báječné. Postava Teddy pro mě hodně znamená a jsem šťastná, že mohu pokračovat v jejím příběhu.

Těšíte se na návrat Kim Raver v roli Teddy Altmanové?

Zdroj: Deadline


Jít na Grey's Anatomy | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!