Matthewa Morrisona uvidíme i ve čtrnácté sérii

Matthewa Morrisona uvidíme i ve čtrnácté sérii

9.8.2017 11:58


V roli manžela Jo se vrátí Matthew Morrison. Podle předpokladů naopak odchází Marika Dominczyk, která ztvárnila Elizu Minnickovou. A nakonec tu máme i jeden velký návrat na pozici showrunnera.


Už při obsazení Matthewa Morrisona (Glee) do role Joina manžela Paula bylo jasné, že jeho účinkování u jediné epizody neskončí. O násilnickém manželovi, od kterého Jo Wilsonová utekla, jsme v průběhu seriálu slyšeli mnohokrát, poprvé nám však byl představen až v předposlední epizodě třinácté řady. Tehdy Alex Karev odjel na lékařskou konferenci, aby jej vyhledal. V rámci jeho představ jsme viděli několik scénářů, jak by jejich konfrontace mohla dopadnout, nakonec však k jejich střetu nedošlo a setkali se jen na chvíli u taxíku. Morrison však v rozhovoru pro magazín The Agronaut potvrdil, že se ve čtrnácté sérii Grey's Anatomy vrátí a rozhodně nepůjde jen o nějaký štěk.

Matthewa Morrisona si v roli Paula ještě pořádně užijeme.

S návratem Mariky Dominczyk v roli Elizy Minnickové se naopak nepočítá. Poté, co byla ve finále třinácté řady vyhozena Mirandou, se to dalo očekávat. Nicméně jsme nebyli svědky jejího rozchodu s Arizonou, tudíž tu byl její návrat stále ve hře.

A když už jsme u těch odchodů a návratů, je třeba zmínit i Kristu Vernoff, která se pro nadcházející sezónu vrátí na pozici hlavního spolutvůrce. Krista Vernoff působila v seriálu coby hlavní scenáristka a výkonná producentka prvních sedm sérií. Její návrat je spojen s odchodem dosavadní spolutvůrkyně Stacy McKee, která bude mít na starost chystaný spin-off o hasičích ze Seattlu.

Návrat Mariky Dominczyk v roli Elizy už se naopak neplánuje.

Foto: ABC


Jít na Grey's Anatomy | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!