Ve čtrnácté řadě nás opustí dvě postavy

Ve čtrnácté řadě nás opustí dvě postavy

8.3.2018 21:30


Letos se budeme muset rozloučit se dvěma dlouholetými postavami, které ovšem neodcházejí proto, že by se jejich herečtí představitele chtěli věnovat svým kariérám. V článku se dozvíte, o které herce jde.


Těmi dvěma, se kterými se letos rozloučíme, jsou Jessica Capshaw a Sarah Drew, tedy Arizona Robbins a April Kepner. S Arizonou jsme se seznámili v páté řadě a s April v šesté při spojení nemocnic Seattle Grace a Mercy West. Za ty roky se obě staly velkými oblíbenkyněmi, Arizona hlavně v LBGQT komunitě a April měla spoustu fanoušků mezi věřícími.

Podle vyjádření tvůrkyně Kristy Vernoff nastal čas se s postavami rozloučit: „Naší prací je vytvářet příběhy a někdy i za cenu toho, že se s našimi postavami rozloučíme. Byla to čest a radost s těmito dvěma talentovanými herečkami pracovat.“ Shonda Rhimes se k situaci také vyjádřila: „Pro mě je vždy velice těžké se s jakoukoli postavou rozloučit. Arizona i April nejsou jen milovanými postavami, ale pro LBGQT a křesťanské komunity jsou zároveň ikonami. Budu jim navždy vděčná, jak úžasné postavy přivedly k životu a inspirovaly tím ženy po celém světě. Zůstanou součástí naší velké rodiny.“

April a Arizona. Foto: ABC

Můžeme se jen dohadovat, zda se tvůrcům zdálo, že postavy už se nemají jak vyvíjet a vše podstatné již bylo řečeno, zda šlo o finanční důvody, nebo jestli odchod postav poslouží skrz velký zvrat velkému ovlivnění příběhu.

Připravili jsme si pro vás anketu s tipy, jak mohou postavy odejít. Zkuste si tipnout (maximálně dvě možnosti) a dejte nám vědět v komentářích, pokud vás napadne jiná varianta.

Jak Arizona a April odejdou?

42%
25%
8%
8%
4%
4%
2%
2%
1%
1%
1%
1%
1%
0%
0%
106 hlasů

Co říkáte na odchod těchto dvou postav? Myslíte si, že už nemají co říct? Jak podle vás odejdou?


Jít na Grey's Anatomy | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!