Fantastická zvířata: Objeví se nakonec i Nicholas Flamel

Fantastická zvířata: Objeví se nakonec i Nicholas Flamel

24.10.2017 17:00


Svět Harryho Pottera se nám již brzy rozroste o další film. Tentokrát se můžeme těšit na celou řadu známých postav ze slavné knižní série. Kromě Albuse Brumbála se tak například objeví i Nicholas Flamel, důležitá postava hned z první knihy o brýlatém chlapci s jizvou na čele.


Nicholase Flamela jsme sice nikdy ve filmu a v knihách neviděli, ale jednalo se o poměrně důležitou postavu v prvním díle Harry Potter a Kámen Mudrců. Nicholas Flamel je právě tím, který kámen vlastnil a uměle si prodlužoval život. Nakonec ho musel zničit a dožil si svých posledních pár hezkých dnů. Ve filmu o Fantastických zvířatech poznáme jeho mladší verzi. Zatím se neví, v jaké souvislosti by se měl Flamel objevit.

Nicholase si zahraje Brontis Jodorowsky, herec z Chile, který na svůj velký zahraniční film teprve čeká. Další, kdo se k obsazení přidává, je Jessica Williams, o jejíž roli zatím nic nevíme. Jessica se ale přesto přiznala, že se dokonce setkala s J. K. Rowlingovou a probrala s ní svou roli. Rowlingová píše scénář ke všem filmům o Fantastických zvířatech, takže není divu, že Williams připravuje, co na její postavu čeká.

(Hermiona Grangerová právě narazila na zmínku o Nicholasi Flamelovi. Foto: Warner Brothers.)

To ale není jediné posílení druhého filmu. Ještě se můžeme těšit na Wolfa Rotha jako Spielmana, Victorii Yeates jako námezdní lovkyni, Dereka Riddella jako Torquila Traverse, Poppy Corby-Tuech jako Rosieru, Cornella Johna jako Arnolda Guzmana a také na Fionu Glascott, jejíž role zatím nebyla blíže specifikována.

Ve výpisu jsou především zajímavá jména Rosiery a Traverse, což byli smrtijedi v knihách o Harrym Potterovi. Bude zajímavé sledovat, v jaké souvislosti je poznáme ve filmu o Fantastických zvířatech. Pokud si chcete přečíst, o čem bude zápletka druhého filmu, můžete zavítat do našich starších článků. Stejně tak kdybyste chtěli vědět, jaké důležité postavy se ještě ve filmu objeví.

Začínáte se pomalu těšit na film?


Jít na Harry Potter | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!