Mlok a Jacob znovu spojí síly v dalším filmu

Mlok a Jacob znovu spojí síly v dalším filmu

22.12.2017 18:10


15. listopadu 2018 vstoupí do kin film Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny, ve kterém se opět setkáme s mudlou Jacobem Kowalskim. Jacobovi sice byla v minulém díle vymazána pamět, to mu ale nebrání přiložit ruku k dílu a pomoci kouzelníkům v boji proti Grindelwaldovi.


Mlok Scamander a Jacob Kowalski spolu prožili zajímavé dobrodružství v prvním filmu. Stali se z nich dobří přátelé, ale jejich přátelství bohužel nemohlo pokračovat, protože Jacobovi byla následně (jako správnému mudlovi či nečarovi) vymazána paměť. Některé zdroje uvádějí, že se Kowalski už ani neměl v dalších dílech vyskytovat, ale jelikož se postava dočkala velice kladných ohlasů, následně byl plán studia změněn. Jedná se ale o nepotvrzené informace.

(Mlok a Jacob na další své výpravě. Foto: Warner Brothers.)

Jacob je rozhodně oblíbenou postavou, toho si můžete všimnout i u nás na Edně v žebříčku nejoblíbenějších postav, kde je Jacob aktuálně na čtvrtém místě. Můžeme se na něj těšit i ve filmu Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, kde nebude chybět po boku Mloka Scamandera, jak můžete vidět výše na prvním jejich společném obrázku z druhého filmu. Důležitou otázkou ale bude, jak zapadne zcela obyčejný mudla do děje, když se příběh bude zabývat jedním z nejobávanějších čarodějů dvacátého století? A bude si vůbec Jacob Mloka pamatovat?

Buď se můžeme ve filmu setkat s naším starým známým Jacobem, který záhadným způsobem přijde zpět ke svým myšlenkám, nebo budeme (opět) sledovat příběh mudly, který se poprvé setkává s čáry a máry kouzelnického světa. Pravděpodobněji ale zní první varianta, jen tak mají tvůrci šanci Jacobův charakter dále rozvíjet. Další důležitá otázka je ta, jak bude Jacob přínosný v boji proti Grindewaldovi a také – proč ho bude Mlok potřebovat? To vše se dozvíme již za rok v listopadu v kinech.

Jste rádi, že se v dalším filmu s Jacobem setkáme? A že se znovu vydá na nějakou zábavnou výpravu s Mlokem?


Jít na Harry Potter | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!