Tvůrci slibují, že pokračování Fantastických zvířat bude lepší

Tvůrci slibují, že pokračování Fantastických zvířat bude lepší

3.12.2017 19:42


Pokračování Fantastických zvířat vtrhne do kin příští rok, což je poměrně dlouhá doba. Tvůrci nás už nyní lákají a slibují, že nás čeká úplně jiný příběh, pojetí a odlišná atmosféra oproti prvnímu snímku. Navíc nás čeká změna lokace, takže kulisy nebudou okoukané.


Nedávno jsme se dočkali prvního pohledu na hrdiny Fantastických zvířat, se kterými se setkáme v pokračování. Producent filmu David Heyman, který má již s kouzelnickým světem J. K. Rowlingové bohaté zkušenosti, nyní potvrdil, že většina příběhu se bude odehrávat v Paříži. Věděli jsme, že pokračování bude situováno především v Evropě.

(Mlok Scamander bude hlavním hrdinou i v dalším filmu. Foto: Warner Brothers.)

Původně jsme ale mysleli, že většinu lokací si pro sebe ukradne Londýn, nakonec to bude Paříž. Podle všeho se ale podíváme i do New Yorku (dle níže uvedených slov Heymana), a to nejspíše z toho důvodu, aby se nám američtí hrdinové, kteří se objeví v dalším díle, dostali do Evropy. A možná je dobře, že v Paříži pobudeme o něco déle. Kouzelnický život v Londýně máme už dobře zmapovaný z Harryho Pottera.

David Heyman ještě k pokračování řekl pár slov:

Do kouzelnického světa J. K. Rowlingové se ponoříme ještě hlouběji. Budeme v Paříži, budeme v Londýně a také v New Yorku. Náš svět se rozšiřuje. Nový film bude mít zcela jiný tón než ten první. Bude to příběh o lásce a vášni, o politice a rodinném poutu. Z prvního dílu jsme si odnesli pár dobrých poznatků, takže nyní se vše snažíme rozšířit a udělat náš svět bohatší. Jsem opravdu rád, že znovu můžu být u toho.

Už z první fotky a synopse lze cítit, že nás čeká úplně jiný film, takže tentokrát věříme, že Heymanova slova nejsou jen klasickým vychvalováním pokračování do nebes. Už se nebudeme honit za zatoulanými zvířaty, kteří se ztratí ve velkoměstě. Nyní kouzelnickému světu hrozí nebezpečí od Gellerta Grindelwalda. My se zatím na druhý film těšíme a uvítáme jeho jiné pojetí. První film nám pouze představil hrdiny, nyní je čas se pořádně ponořit do příběhu.

Jak moc se těšíte na pokračování Fantastických zvířat?


Jít na Harry Potter | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!