Ve druhém díle se můžeme těšit na kouzelný cirkus a útěk z vězení

Ve druhém díle se můžeme těšit na kouzelný cirkus a útěk z vězení

30.7.2017 16:49


Komunitu v Americe jsme již poznali, nyní se vrátíme zpět do Evropy. Konkrétně do Londýna a Paříže. Kouzelník Grindewald prchá ze svého vězení, svolává své následovníky a rozpoutává po celé Evropě peklo. Jediný, kdo ho může zastavit, je Albus Brumbál. Na co se můžeme ve druhém díle těšit?


Spisovatelka J. K. Rowlingová napsala scénář i k pokračování Fantastických zvířat. I když nás v sérii čekají velké skoky v čase, v případě druhého dílu si s nimi nemusíme dělat žádné starosti. Příběh se bude odehrávat v roce 1927, tedy pár měsíců, co se Mlok Scamander vrátil z USA. I když Mlok pomohl uvěznit obávaného Gellerta Grindelwalda, nemusíme se bát, že by tento mocný čaroděj strávil většinu filmu ve vězení.

(Ponese i pokračování název „Fantastická zvířata a kde je najít“? Foto: Warner Brothers.)

Údajně hned v první třetině snímku unikne. Kouzelnický svět se následně bude strachovat, jak Grindelwalda opět dopadnout. Zde přichází na scénu Albus Brumbál, který je jedním z mála kouzelníků, který má dostatek sil, aby Grindelwalda dopadl či ho přemluvil k návratu ke světlu. Jelikož Grindelwald rozpoutá v Evropě peklo a nebude na to sám, i Brumbál bude potřebovat veškerou pomoc.

Proto se spojí se svým bývalým studentem Mlokem Scamanderem, který Brumbálovi se zbytkem svých přátel v pátrání po Grindelwaldovi pomůže. I když se ale Mlok opět shledá s Tinou, Queenie a Jacobem, síla jejich přátelství bude podrobena zkoušce. Kouzelnický svět nyní čelí velké hrozbě a otázka loajality bude na prvním místě. Ve filmu se máme taktéž těšit na magický cirkus. Setkáme se tam například s Credencem Holokostem?

Co říkáte na zápletku druhého filmu? Jste rádi, že se děj přesunul z Ameriky do Evropy?


Jít na Harry Potter | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!