Celková sledovanost seriálu Hart of Dixie

Celková sledovanost seriálu Hart of Dixie

18.4.2015 15:00


Jelikož je seriál Hart of Dixie u konce, pojďme se společně podívat, jak si vedl po celé čtyři roky, co tu s námi byl.


Seriál Hart of Dixie odstartoval na konci září v roce 2011 s poměrně dobrou sledovaností 1,88 milionů diváků. Největší sledovanost této sezóny si zasloužil pátý díl Faith & Infidelity, na který se dívalo 2,01 milionů diváků. Naopak nejhorší sledovanost měl sedmnáctý díl s názvem Heart to Hart se sledovaností pouhých 1,2 milionů diváků. V tabulce níže, můžete vidět, jak si vedly jednotlivé epizody seriálu.

(Sledovanost první série.)

Druhá série odstartovala s poměrně slušnou sledovaností 1,53 milionů diváků. Nejsledovanější epizodou této série se stal šestý díl s názvem I Walk the Line. Nejméně sledovanou epizodou byl dvacátý díl If Tomorrow Never Comes, který si získal přízeň pouze 1,1 milionů diváků.

(Sledovanost druhé série.)

Třetí série již bohužel neodstartovala tak dobře jako předchozí dvě. Na první díl této řady se dívalo 1,03 milionů diváků. Nejvíce sledovaný dvanáctý díl Should've Been a Cowboy si získal u obrazovek 1,21 milionů diváků. Druhá půlka třetí série ovšem rapidně klesla na kvalitě a to se také odrazilo i na její sledovanosti. Proto měl nejméně sledovaný dvacátý díl Together Again pouhých 0,66 milionů diváků.

(Sledovanost třetí série.)

Čtvrtá a také poslední řada si prvním dílem získala 1,22 milionů diváků. Protože měla čtvrtá řada pouze deset dílů, sledovanost epizod se držela poměrně ve stejné výšce. Nejsledovanějším dílem se stal finálový desátý díl pod názvem Bluebell, na který se dívalo 1,33 milionů lidí. Nejmenší sledovanost si odnesl čtvrtý díl Red Dye #40, který sledovalo 1,20 milionů lidí.

(Sledovanost čtvrté série)

Celkově lze tedy říci, že se seriál držel poměrně dobře, když nepočítáme druhou polovinu třetí série. Nejvíce sledovaným dílem ze všech se stal Faith & Infidelity se sledovaností 2,01 milionů diváků a nejméně sledovaným dílem se stal Together Again s rekordně nízkou sledovaností 0,66 milionů diváků.

(Celková sledovanost všech řad.)


Jít na Hart of Dixie | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!