Co chceme vidět ve finále?

Co chceme vidět ve finále?

20.1.2016 15:45


Finále je doslova za dveřmi a nečeká nás jen zakončení Heroes Reborn, ale i celých Heroes. Poslední díl čtvrté řady se příliš nepovedl, tak co bychom chtěli vidět v posledním díle Heroes Reborn, abychom byli spokojení?


Uzavřený příběh

Ač už to Tim Kring několikrát zdůraznil, tak nějak mu stále nevěříme a myslíme si, že si pro Heroes Reborn připravil zadní vrátka. Jelikož je ale seriál zrušen, bylo by naprosto zbytečné vidět nějakou novou, otevírací scénu pro další řadu. Tentokrát opravdu doufáme, že příběh bude řádné ukončen a žádné nevysvětlené otázky nebudou viset ve vzduchu.

Pořádnou akci

Hrdinové nikdy nebyli akčním seriálem, ale stále se jedná o seriál s lidmi, kteří disponují zajímavými schopnostmi a nějaký větší souboj by nebyl na škodu. V původním seriálu jsme se většinou dočkali souboje mezi Peterem a Sylarem, těžko říct, kdo z nových hrdinů by se mohl ve finále poprat. Přesto doufáme, že nějakého souboje se skutečně dočkáme. Fanoušci by si to zasloužili.

Víc emocí a lepší hudbu

V posledních epizodách to trochu vřelo a několikrát jsme si stěžovali na nevýraznou hudbu, prkenné herecké výkony a naprosto nulové emotivní scény, kdy si o to atmosféra naprosto říkala. Nikdo neříká, abychom celou epizodu proseděli s kapesníkem v ruce, ale některé emotivní scény by si seriál zasloužil. Snad tedy situace dopadne lépe než v předchozích třech dílech a my se takového okamžiku skutečně dočkáme.

(Souboj mezi Harrisem a Miko nám nestačil. Chceme zkrátka víc. Foto: NBC)

Ať postavy konečně odhalí všechny karty

Tommy dokáže krást schopnosti, ale celou řadu má pouze jednu a tu samou schopnost. Snad se tato situace ve finále změní. Carlos se chtěl stát hrdinou a oblek El Vengadora téměř neoblékl. Ve finále by mohl dostat více prostoru a poprat se s nějakým výjimečným. A to nejdůležitější – jedna postava by nám konečně mohla odhalit skutečného otce Tommyho a Maliny!

Něco nečekaného

Jedná se o konec celého seriálu, takže pokud má Tim Kring ještě nějaké eso v rukávu, je nejvyšší čas ho vytasit. Může se jednat naprosto o cokoliv, ale je to zkrátka poslední Kringova šance, jak oslnit fanoušky a dokázat jim, že na to stále má. Uvidíme. Snad se bude jednat o epizodu, na kterou budeme všichni v dobrém vzpomínat. Na kvalitě poslední epizody nesmírně záleží, protože většinou se podle ní hodnotí i zbytek řady.

Ještě jedno cameo

Skrytě stále doufáme, že by se ještě někdo mohl objevit. Kdyby byla sledovanost lepší a seriál by získal druhou řadu, stále by byla možnost, že by se v dalších epizodách mohl objevit někdo známý z původního seriálu. Teď už ale čas vypršel a my tak máme poslední možnost, kdy se může objevit někdo, koho jsme v seriálu milovali. Tajně doufáme v Petera Petrelliho, ale ten se s největší pravděpodobností neobjeví. U Sylara je šance také mizivá, ale s Kringem a s NBC aspoň jednal. Naděje umírá poslední.


Jít na Heroes | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!