Tři herci povýšeni na stálé postavy

Tři herci povýšeni na stálé postavy

19.7.2017 19:56


Rovnou tři postavy budeme vídat v sedmé řadě Homelandu mnohem častěji. Jake Weber, Linus Roache a Maury Sterling se totiž dočkali povýšení.


V nadcházející sezóně bylo třeba zaplnit mezeru po odchodu Ruperta Frienda v roli Petera Quinna. O to se tvůrci pokusí prostřednictvím tří herců, jejichž postavy se zařadí mezi stálé osazenstvo.

O návratu Linuse Roache (Vikings) v roli prezidentčina poradce Davida Wellingtona jsme vás informovali nedávno. Nyní už víme, že se bude objevovat v celé sérii v jedné z hlavních rolí.

Linuse Roache, Jakea Webera a Mauryho Sterlinga si užijeme ještě více. Foto: Showtime

Kromě něj se vrátí i Jake Weber (Hell on Wheels, Tyrant), který v šesté řadě ztvárnil mistra propagandy Bretta O'Keefea, a měl významný podíl na spiknutí kolem nastupující prezidentky Keaneové. Podle tvůrce Alexe Gansy dostane tato postava více prostoru díky překvapivému vítězství prezidenta Donalda Trumpa, ze kterého budou tvůrci částečně vycházet.

Třetím povýšeným je Maury Sterling (Extant), který se kromě páté řady objevil ve všech sezónách Homelandu. Nyní se jeho postava odborníka na sledovací techniky Maxe Piotrowského, který úzce spolupracuje s Carrie, konečně dočká zaslouženého prostoru.

Zdroj: Hollywood Reporter


Jít na Homeland | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!