V šesté sérii si zahrají Diane Lane a Greg Kinnear

V šesté sérii si zahrají Diane Lane a Greg Kinnear

31.1.2018 22:02


Natáčení závěrečné řady House of Cards opět pokračuje a oznámen byl příchod dvou hereckých posil. Těmi jsou Diane Lane (Man of Steel) a Greg Kinnear (Little Miss Sunshine), kteří ztvární sourozence.


Kvůli obvinění Kevina Spaceyho ze sexuálního obtěžování bylo pozastaveno natáčení seriálu. Ve středu se však konečně opět začalo natáčet, už bez Spaceyho, který byl vyhozen a v závěrečné řadě ho tedy neuvidíme.

Foto: Warner Bros.

Přivítáme však hned dvě herecké posily. Diane Lane, která má na kontě oscarovou nominaci za film Nevěrná, a Greg Kinnear, jenž byl na Oscara nominovaný za snímek Lepší už to nebude, se představí v roli sourozenců. Více informací o jejich postavách však zatím nemáme. Pro Diane Lane půjde o první větší seriálovou roli, nicméně už letos se má objevit také v chystaném seriálu The Romanoffs Matta Weinera (Mad Men). Greg Kinnear má s televizí větší zkušenosti. Hlavní roli ztvárnil v seriálu Rake, zahrál si v minisérii The Kennedys a objeví se i v seriálu Philip K. Dick's Electric Dreams.

Foto: Sony Pictures Television

Kromě Robin Wright, jejíž Claire Underwood se stane hlavní postavou šesté série, můžeme očekávat také návrat Michaela Kellyho, Jayne Atkinson, Patricie Clarkson, Constance Zimmer, Dereka Cecila, Campbella Scotta a Borise McGivera. Datum premiéry poslední série zatím Netflix neoznámil.

Zdroj: Hollywood Reporter


Jít na House of Cards | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!