Hledání otce je stále v kurzu, jen se ho opět ujme někdo jiný

Hledání otce je stále v kurzu, jen se ho opět ujme někdo jiný

14.8.2017 17:06


O spin-offu HIMYM se za oceánem stále uvažuje, jen cesta k jeho zpracování je mnohem kostrbatější, než jsme čekali.


Pojďme si krátce připomenout cestu plánovaného spin-offu, o kterém se mluvilo ještě před koncem HIMYM. Původní autoři seriálu, Carter Bays s Craig Thomas, k sobě přibrali Emily Spivey a pustili se do tvorby seriálu s názvem How I Met Your Dad. Stanice CBS však seriál neobjednala a celý tento projekt upadl k ledu.

V létě 2016 přišla informace, že Carter Bays s Craigem Thomasem spojí síly ještě s Hilary Winston a pustí se do přepsání jejich verze How I Met Your Dad. Z této spolupráce, jak se zdá, nic nevzešlo a už by se dalo čekat, že celý projekt upadne v zapomnění.

Jenomže v prosinci roku 2016 se do celého mumraje vložilo studio 20th Century TV, které chce spin-off za každou cenu, a to i bez Bayse a Thomase, a dokonce i bez CBS. Studio oslovilo Isaaca Aptakera a Elizabeth Berger, aby přímo pro studio napsali komedii How I Met Your Father. Oba souhlasili, ale nejspíš nečekali, že jejich seriál, na kterém zrovna pracují, This Is Us, bude mít takový úspěch.

Díky úspěchu jejich seriálové novinky jim nezbyl vůbec žádný čas, aby se věnovali psaní nového seriálu, a tak se je studio rozhodlo vystřídat. Novou hlavní scenáristkou seriálu je Allison Bennett, jejíž jméno je spojováno například se seriálem You're the Worst. Ta má přijít se scénářem pro pilotní epizodu.

Bližší informace o vznikajícím seriálu zatím nejsou k dispozici, ale dění okolo tohoto seriálu určitě nepřestaneme sledovat.


Jít na How I Met Your Mother | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!