Představují se hlavní postavy nové komedie

Představují se hlavní postavy nové komedie

28.2.2016 19:12


Tvůrci HIMYM to letos na CBS budou zkoušet s novou komedií. Jaké postavy se v seriálu objeví?


Bays a Thomas se chtějí konečně vymanit ze stínu jejich posledního seriálového projektu. Je to pro ně zcela jistě nelehký úkol, protože seriáloví nadšenci mají pořád ve své paměti to, jak pánové s HIMYM naložili.

V našem posledním článku jsme vás informovali, že Bays a Thomas spojili své síly s Hilary Winstonovou, která pro CBS připravovala Bad Teacher. Jaké postavy v potencinální novince uvidíme?

Marla

Marla je devětadvacetiletá asistentka z New Yorku, která rok randila s Gregem. Na internetu vyplnila dotazník, který ji propojil s Wadem, ten právě nikoho nemá. Jak si spolu povídají, začínají řešit problémy každodenních životů,

Greg

Gregovi je přes třicet a přes rok chodil s Marlou, ale rozhodl se to mezi nimi ukončit, kvůli svému postavení.

Wade

Wade žije v L. A. a je mu 29 let, začíná se zajímat o Marlu. Nedávno se rozešel se svou bohatou přítelkyní, když odmítl se sestěhovat, protože mu je proti srsti žít s někým, kdo v životě nemusel o nic bojovat.

Jay

Jay je Wadeův kamarád, který žije v L. A. Pracuje jako asistent, ale rozhodně tak nevypadá a ani se tak nechová. Rád sleduje dramata v životech těch druhých.

Julio

Julio je homosexuál a pracuje s Marlou, zajímá se o online seznamování.

Lauren

Lauren je kamarádka Marly, které je již devět let ve vztahu s Derekem. Právě se však dostala do fáze nejistoty. Přestože Dereka miluje, tak se zajímá o to, jaký by byl život v New Yorku bez Dereka.

Owen

Viceprezident společnosti a zároveň nadřízený Marly.

Derek

Dlouhodobý přítel Lauren.

Tak má tahle novinka šanci na oslovení a získá první řadu? Na odpověď si budeme muset počkat do května. Zaujal by vás nový seriál od Bayse a Thomase?


Jít na How I Met Your Mother | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!