První trailer na finále Hladových her pod drobnohledem

První trailer na finále Hladových her pod drobnohledem

9.6.2015 21:41


Konec je na dosah a představil se nám v prvním traileru. Ten prozradil řadu zajímavých událostí, které nás ve finálové části čekají.


Pokud jste zatím neviděli trailer k poslední části Hladových her, doporučujeme se článku vyhnout, abyste si nevyspoilerovali důležité informace. Zároveň upozorňujeme, že článek by mohl obsahovat i spoilery z knížek, proto čtěte jen na vlastní riziko.

Třináctý kraj dokazuje, chce všem ukázat, že i během války je čas na lásku a naději. Proto se v posledním pokračování můžeme těšit na svatbu Annie a Finicka.


Katniss už nechce být jen loutkou, chce se vydat přímo do boje
a donutit Snowa zaplatit za to, co udělal.


Herec Philip Seymour Hoffman během natáčení zemřel. Scházelo mu dotočit jen několik scén, většina scén byla předělána tak, aby se mohl použít jen hercův hlas. Minimálně v jedné scéně byl digitálně nahrazen.


Kvůli Prim se Katniss stala dobrovolnicí v Hladových hrách. Nyní musí bojovat, aby její účast Hladových hrách nepřišla vniveč.


V poslední části se nám představí i velitelka Lymeová, kterou si zahraje herečka Gwendoline Christie, kterou mohou znát fanoušci Game of Thrones, kde hraje Brienne z Tarthu. Původně byla do role obsazena Lily Rabe, ta se však účinkování ve filmu musel vzdát.


Prezident Snow dostane šanci nasadit Katniss brouka do hlavy. Rozhodnutí bude na ní.


Závěr zcela určitě překvapí nejednoho diváka.


Prezidentka Coinová dodrží svůj slib.


Vypadá to, že se Peetu podaří vyléčit a ten se bude zase moci přiblížit ke své lásce.


Poslední část má být skutečnou válečnou podívanou. Na své si tedy přijdou milovníci akce.


Kapitol je město plné nástrah. Výbušniny, lepící podlaha, mutanti a Bůh ví,
co ještě tam na naše hrdiny čeká.


Vypořádat se budou muset i s jakousi černou hmotou,
která se na ně bude valit ze všech stran.


Podaří-li se svrhnout Snowa, bude to znamenat konec Hladových her?


Trailer k poslední části se s tím opravdu nepáral a prozradil nám řadu věcích, které nám tvůrci mohli prozradit později anebo vůbec. Na co se v poslední epizodě nejvíce těšíte a čeho z čeho vám jde mráz po zádech již dnes?
Nezapomeňte při psaní spoilerů použít spoiler tag. Začátek odstavce začněte vykřičník mezera a následně pište, co hrdlo ráčí.


Jít na Hunger Games | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!