Indiana Jones and the Staff of Kings

Indiana Jones and the Staff of Kings

28.1.2009 0:00


Pro fanoušky her to není překvapení, ale čistě filmoví znalci to možná netuší. LucasArts pracují na nové hře s Indiana Jonesem a světlo světa spatřil první trailer. Indy ve svém novém dobrodružství podnikne výpravu za moc Mojžíšovou holí, protivníkem mu budou opět Nacisti.


O nové hře Indiana Jones se šuškalo už od loňského podzimu, ale kromě několika pracovních screenshotů a pár poznámek nebyly známy žádné další podrobnosti. Vývojařský tým z LucasArts měl jiné priority a dlouho se zdálo, že nový Indiana bude muset čekat, až se dokončí ostatní hry. Teď jako se zdá nastává ten pravý čas opět Indianu oživit.

Co zatím víme? Že hra bude „next-gen“ (tedy jen konzole, žádné PC), bude to samozřejmě adventura a čistě dle vzhledu se má velmi podobat hře Force Unleashed, též ze stáje LucasArts.

Podstatnější pro fandy bude určitě děj. Ten se točí okolo hledání „Hole králů“ nebo také jinak „Mojžíšové hole“, ano přesně tu, kterou Mojžíš měl dle Bible zabodnout do Rudého moře a to se pro prchající Izraelity rozestoupilo a ochránilo je tak před egyptskými pronásledovatelemi.

Protivníky budou jak se zdá podle traileru opět Nacisté, hledání Indyho zavede například do podniku Lao Che (nepřipomíná vám to něco?) nebo do zatím neznámé džungle a zdá se že se Indy podívá i do asijských velehor.

Kromě renderovaného traileru (= tak dobře to ve hře vypadat nebude) je k dispozici i pěkných pár fotografií.

Vydání hry se plánuje už letos na jaře (pro Nintendo DS a Wii), pro další konzole (PS3 a XBOX 360) budete muset vydržet až do podzimu.

Thumbnail Play icon


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře