Ben Affleck hovoří o Justice League a The Batman

Ben Affleck hovoří o Justice League a The Batman

15.8.2017 19:09


Největší hvězda DCEU, představitel Batmana Ben Affleck, se pro Entertainment Weekly rozhovořil o nadcházejících filmech.


Affleck vyvrátil spekulace o svém odchodu už na Comic-Conu a navíc potvrdil Batmanův návrat v sólovém filmu. Nedávno Ben poskytl interview, kde se vyjádřil jak k nadcházející Justice League i k The Batman.

Ben se o studio Warner Bros., se kterým spolupracuje už od dob uvedení svého filmu The Town, vyjádřil pochvalně.. Ocenil masivní úspěch sólové Wonder Woman a označil ji za nejlepší odrazový můstek k Justice League.

Samotné natáčení JLA označil za dosti zajímavou zkušenost. Po dotočení základních scén se herci včetně něj chystali na dotáčky se Snyderem, který však v květnu odstoupil, kvůli čemuž má dotáčky na starost Joss Whedon. Podle Bena se tak z první superhrdinské týmovky v DCEU stal projekt dvou režisérů, který kombinuje styl a vize obou „vizionářů“. Whedon je navíc podle Batmanova představitele tím nejlepším Snyderovým nástupcem. S cílem uklidnit fanoušky se Affleck rozhovořil o tom, jak to chodilo u filmů, které v minulosti režíroval on. Doslovně řekl: „Argo jsme přetáčeli týden a půl a byl z toho Oscar. Všechno je to naprosto v pořádku.“

Embed from Getty Images

Vedle dotáček se Ben rozmluvil i o Batmanových kostýmech. Líbí se mu, že temhý rytíř má v chystané Justice League nové obleky a doufá ve výskyt nějakého dalšího i v sólovém filmu. Připomíná, že Batmanova týmová verze by se měla trochu odlišovat od jeho gothamského zevnějšku.

Affleckovi se líbí změny Batmanových kostýmů.

Film The Batman, který by měl začít s produkcí začátkem roku 2018, označil Ben za fantastický projekt. Klepy, hovořící o trilogii v nolanovském stylu, označil za nepodložené, neboť režisér Matt Reeves ještě neodhalil svou úplnou vizi. Čeká se prý jen na opadnutí „opičí horečky“ a následně se již Reeves bude plně věnovat svému výletu do Gothamu.

Matt Reeves zatím neodtajnil své plány.

Ben Affleck slaví dnes své 45. narozeniny a celá redakce Edny mu přeje pevné zdraví a spoustu úspěchů.

Foto: FOX, Warner Bros.


Jít na Justice League | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!