Co se chystá v DCAU?

Co se chystá v DCAU?

5.8.2017 21:50


Vedle primárního vesmíru DCEU vznikají pod taktovkou Warner Bros. i animované filmy z DC Comics Animated Universe. V následujícím článku se podíváme, na jaké adaptace se v tomto „vesmíru“ můžeme těšit.


Batman and Harley Quinn

Kevin Conroy se vrací do své ikonické role Batmana a nejnověji bude muset spojit síly s Nightwingem a Harley Quinn, aby zastavil plány Poison Ivy a Floronic Mana. Harley namluví Melissa Rauch, známá hlavně z The Big Bang Theory. Na DVD film vyjde 29. srpna.

Pomůže Harley Batmanovi v boji proti zločinu?

Batman: Gotham by Gaslight

Film na motivy slavného díla Briana Augustyna a Mikea Mignoly by se měl na DVD a Blu-Ray objevit začátkem příštího roku. Příběh by měl být věrnou adaptací. Odehrávat se tedy bude v roce 1889 a proti Batmanovi se postaví samotný Jack Rozparovač. Pokud film uspěje, plánuje studio zadaptovat i sequel příběhu, Master of the Future.

Gotham by Gaslight očekávejte na jaře příštího roku.

Suicide Squad: Hell to Pay

Na jaře 2018 se dočkáme i nové padoušské týmovky. Hell to Pay bude zcela originálním filmem, který se inspiruje několika komiksovými sériemi Suicide Squad, ponejvíce pak Glassovou verzí z roku 2011. V akci podle všeho uvidíme Deadshota, Harley, Katanu a Killer Croca. Jejich dabéry DC a Warner Bros. zatím tají.

Dopadne animovaný film lépe než loňská hraná adaptace?

The Death of Superman

Jedna z nejslavnějších komiksových sérií konečně získá své oficiální zpracování. Její aspekty jsme sice spatřili např. v Superman: Doomsday a Batman v Superman, doslovného filmového přepisu se však dočkáme až příští podzim. Film bude nejspíše rozdělen na dvě části a objeví se v něm všechny důležité postavy z předlohy. Scénáře by se podle zákulisních informací mohl chopit samotný Richard Donner, režisér Supermana z roku 1978 a též autor komiksu Last Son of Krypton.

Jak dlouhý bude film The Death of Superman?

Návrat Young Justice

Po delší odmlce se příští rok vrátí na obrazovky seriál Young Justice, jehož třetí sezóna ponese podtitul Outsiders. Do týmu se přidají nové postavy, z nichž vyzdvihněme hlavně Roye Harpera alias Arsenala, jehož známe hlavně ze seriálu Arrow.

Bude třetí série Young Justice stejně dobrá jako dvě předchozí?

Foto: Warner Bros. Animations


Jít na Justice League | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!