Dwayne Johnson hovoří o Black Adamovi

Dwayne Johnson hovoří o Black Adamovi

14.4.2018 13:24


Dwayne Johnson nedávno zazářil ve druhém Jumanji a nyní nahání přerostlá monstra v Rampage. V rámci interview ke druhému jmenovanému filmu se vyjádřil o produkci nového snímku z vesmíru DCEU, Black Adamovi.


Dwayne Johnson podepsal smlouvu s Warner Bros. už roku 2014 s tím, že jeho postavu poprvé uvidíme ve filmu Shazam. Na loňském Comic-Conu však Warneři zveřejnili informaci, že se proti Captainu Marvelovi postaví Dr. Sivana, přičemž Black Adam dostane samostatný film. Nějakou dobu se poté spekulovalo, zda se před sólovým debutem slavný egyptský padouch neobjeví v druhém Suicide Squad, nikdo z WB však tyto drby nepotvrdil ani nevyvrátil.

Samostatný snímek o Black Adamovi má čerstvě hotový scénář, který napsal Adam Sztykiel, autor právě Rampage. Rock, který je i producentem, tak vsadil na osvědčenou spolupráci a scénář popsal jako úžasný kousek, jenž Adama vylíčí jako skvostného antihrdinu. Zároveň se poklonil Marvelu a přiznal, že DCEU musí ještě hodně zabrat, aby dosáhl kvalit filmově staršího konkurenta.

Tak kdy se filmového Adama dočkáme? Foto: Warner Bros. Interactive Entertainment

Adam se dle Rocka představí už v nějakém filmu před svou sólovkou, Geoff Johns jednou prohlásil, že budeme příjemně překvapeni. Kdy se jej tedy dočkáme poprvé?


Jít na Justice League | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře