Flashpoint našel své režiséry

Flashpoint našel své režiséry

17.1.2018 21:22


Největší komiksový crossover z univerza DCEU, Flashpoint, konečně našel své režiséry. Snímek se díky novému vedení konečně dostává do produkční fáze.


Studio Warner Bros. mělo ve svém hledáčku spoustu slavných režisérů včetně Roberta Zemeckise, Matthewa Vaughna a překvapivě i Bena Afflecka, nakonec však veškerou důvěru vložilo do málo známého dua John Francis Daley/Jonathan Goldstein. Tito talentovaní tvůrci natočili reboot slavné komedie Vacation a hlavně napsali scénář k marvelovskému hitu Spider-Man: Homecoming.

Duo Daley/Goldstein v rozhovoru pro Variety; Foto: Variety

Flashpoint je adaptací stejnojmenného slavného komiksového crossoveru, ve kterém vede Aquaman válku s Wonder Woman a světu hrozí totální zkáza. Hlavní roli si zopakuje Ezra Miller, potvrzeno je i angažmá Cyborga Raye Fishera a ukázat by se měla i samotná Diana s tváří Gal Gadot. Zájem objevit se ve filmu projevil i Jeffrey Dean Morgan, který by znovu ztvárnil Thomase Waynea.

Ztvární Morgan Thomase Waynea? Foto: DC Comics

Se začátkem natáčení Flashpointu se počítá na konec září letošního roku, do kin se snímek podívá v prvním pololetí roku 2020.

Jsou Daley a Goldstein pro Flashpoint správnou volbou? Těšíte se na snímek?


Jít na Justice League | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!