Herec Ludi Lin popisuje Aquamana

Herec Ludi Lin popisuje Aquamana

2.9.2017 20:00


Jeden z členů hereckého ansámblu, představitel válečníka Murka, se nedávno rozhovořil o zatím tajemném Wanově projektu. To nejpodstatnější z jeho povídání najdete uvnitř článku.


Vycházející čínská hvězda a představitel černého rangera z rebootu Power Rangers, Ludi Lin, bude v nadcházejícím Wanově filmu představovat Murka. Tento atlantský válečník je v Johnsových komiksech lídrem nejelitnější podmořské jednotky zvané Men-of-War. Jako prominentní důstojník nejprve bojuje ve službách Orma a po jeho uvěznění ve známé věznici Belle Reve následně slibuje věrnost Arthuru Currymu.

Murk v Johnsově sérii Aquaman z roku 2013. Foto: DC Comics

Lin nejprve v rozhovoru pro Kiss Radio přirovnal svou postavu k Zackovi z Power Rangers. Podle něj si projde mnoha proměnami a bude se výrazně lišit od komiksové předlohy. Aby alespoň něco z komiksu zůstalo, sehraje Murk význačnou roli ve změně atlantského vládce.

Podle Lina je Murk podobný černému rangerovi. Foto: Lionsgate

Celkovou podobu filmu připodobnil Ludi ke Star Wars. Podle něj se tedy bude jednat o podobnou řež, jako byla válka Mon Calamariů a Quarrenů v animovaném seriálu Star Wars: The Clone Wars. Ludi také upozornil na atlantskou zbroj a zbraně, kterými budou podvodní válečníci disponovat, a označil je za krásně bizarní.

O svých slavných hereckých spoluhráčích se Lin samozřejmě vyjadřoval v superlativech. Spolupráci s Dolphem Lundgrenem označil jako fanoušek filmu Rocky IV za splněný sen a svého nejbližšího kolegu Patricka Wilsona, Ormova představitele, považuje podle svých slov za jednoho z nejlepších herců současné generace.

Je podle vás Ludi Lin dobrou volbou na Murka? Těšíte se na Aquamana?


Jít na Justice League | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!