Kiersey Clemons o roli Iris West

Kiersey Clemons o roli Iris West

12.8.2017 16:51


Vedle slavných hrdinů se v nadcházejícím filmu Justice League objeví i důležité vedlejší postavy. Představitelka Iris West, Kiersey Clemons, nedávno promluvila o své filmové úloze.


V krátkém rozhovoru, který poskytla při příležitosti premiéry filmu The Only Living Boy in New York, mluvila Kiersey o uvedení své postavy do filmu. Scénu jejího představení označila za ohromující. Prý dokáže nadchnout komiksové fajnšmekry i diváky, kteří si ve čtení grafických románů příliš nelibují.

Následně Kiersey prohlásila, že postavu pojme úplně jinak než Candice Patton, která Iris hraje v seriálu stanice CW, The Flash. Podle vlastních slov se Clemons rozhodla Flashovu lásku zahrát originálněji a přístupněji pro širší diváckou obec.

Kiersey se podle vlastních slov neinspirovala výkony Candice Patton. Foto: CW

Když přišla řeč na spolupráci s režiséry filmu, prohlásila Clemons, že všechny své scény natočila se Zackem Snyderem. Dotáčky, které v současné době dokončuje Joss Whedon, se jí tedy netýkají. Zacka označila za milého chlapíka a popřála mu štěstí do budoucna.

Na závěr Kiersey potvrdila, že Iris West uvidíme i ve Flashově sólovém filmu, který ponese název Flashpoint. Natáčet by se prý mohlo začít na konci roku 2018. Uvidíme, zda se tento problémový projekt konečně dostane před kamery.

Kdy se dočkáme filmového zpracování Flashpointu? Foto: Warner Bros. Animated


Jít na Justice League | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!