Ray Fisher popisuje svou verzi Cyborga

Ray Fisher popisuje svou verzi Cyborga

31.8.2017 22:20


V loňském filmu Batman v Superman debutoval na velkém plátně slavný hrdina Cyborg. Jeho představitel, Ray Fisher, v nedávném rozhovoru poodhalil, jak se jeho verze slavného hrdiny bude lišit od komiksů a animovaných filmů.


Postava Cyborga se na komiksových stránkách poprvé objevila v roce 1980 a největší popularitu získala díky úspěšnému animovanému seriálu Teen Titans. Jeho dabér ve zmíněném animáku, Khary Payton, získal díky úspěchům v DC roli v seriálu The Walking Dead.

Ray Fisher, který Cyborga ztvární v následujících filmech DCEU, však svou verzi považuje za diametrálně odlišnou. Cyborg je podle jeho slov dospělejší a zkušenější. Už nějakou dobu je hrdinou a nepotřebuje chodit do „akademie“ Teen Titans, radši se rovnou stane členem Justice League. Filmový Cyborg tedy nejspíše bude vycházet z Johnsových knih, které vznikly v rámci New 52.

Fisherův Cyborg bude dospělejší než ten seriálový. Foto: Warner Bros.

Podzimní týmovka podle Raye též odhalí, jak důležitý je pro Victora vztah s otcem Silasem. Film nám také ukáže, jak pomohla jedna z takzvaných Motherboxes k Cyborgově vzniku a ukáže nám, jak se vztah Silase a Victora po přeměně změnil. Zack Snyder, režisér Justice League, nedávno prohlásil, že Cyborgova linka je pro něj „srdcem celého filmu“.

Studio Warner Bros. rozhodně nezahálí a Cyborga si hodlá ve svém vesmíru hýčkat. Oblíbený heroj se tak vedle Justice League objeví v chystaném Flashpointu a v plánu je stále i kybernetická sólovka.

Cyborg v animovaném Flashpointu. Foto: Warner Bros. Animations

Těšíte se na Cyborga? Bude podle vás mít důležitou roli?


Jít na Justice League | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!