Vyhrajte lístky na Ligu spravedlnosti

Vyhrajte lístky na Ligu spravedlnosti

19.11.2017 14:53


Ve spolupráci se společností Cinema City jsme si pro vás připravili soutěž o deset voucherů na film Liga spravedlnosti. Stačí odpovědět na pár kvízových otázek a můžete se octnout v centru monumentálního zrodu největšího a nejslavnějšího superhrdinské­ho týmu.


Pokud chcete využít této šance a vychutnat si Snyderův poslední film v kině IMAX, na největším plátně v Česku, stačí, když zodpovíte následujících pět otázek a odpovědi pošlete pod předmětem „JLA soutěž“ na e-mail soutez@edna.cz. Ze soutěže je samozřejmě vyřazena redakce Edny.

Otázky jsou velmi lehké, pokud byste však odpovědi skutečně nevěděli, stačí si je vyhledat na našem webu.

  1. Kdo režíroval film Sebevražedný oddíl?
  2. Která herečka hraje postavu Marthy Kent?
  3. Z jakého amerického státu pochází Jason Momoa, představitel Aquamana?
  4. Který vesmírný dobyvatel je hlavním padouchem filmu Liga spravedlnosti?
  5. Jakou postavu ztvární roku 2019 Zachary Levi?

Poháněný jeho obnovenou vírou v lidstvo a inspirován Supermanovým nesobeckým činem, se Bruce Wayne (Ben Affleck) spojí se svým nově nalezeným spojencem Dianou Prince (Gal Gadot), aby čelili ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman pracují na tom, aby rychle našli a dali dohromady tým složený z nadlidí, se kterými by se mohli postavit této nově procitnuté hrozbě. Ale navzdory vytvoření této neslýchané ligy hrdinů – kterou tvoří Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller) – už je možná příliš pozdě na záchranu planety před útokem katastrofických rozměrů. Tento příběh si můžete vychutnat v největším sále v IMAX a dále v multiplexech Cinema City po ČR, více informací o jednotlivých projekcích naleznete na www.cinemacity.cz

Odpovědi zasílejte na zmíněný mail do úterý 21. listopadu do 17 hodin. Výherci budou následně náhodně vylosováni. Hodně štěstí :).


Jít na Justice League | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!