Walter Hamada stanul v čele DC filmů

Walter Hamada stanul v čele DC filmů

5.1.2018 10:39


Geoff Johns už není ředitelem divize filmů na motivy DC Comics. Vedení Warner Bros. jej odvolalo a nahradilo producentem Hamadou.


Tržby týmové Justice League nebyly podle představ studia a nakonec byly horší než u Man of Steel. Proto Warner Bros. odvolal Geoffa Johnse, kterého přesunul na pozici vedoucího scenáristy, a na jeho místo dosadil Waltera Hamadu, jenž dříve úspěšně působil v jiné divizi WB, konkrétně v New Line. Zde stál po boku režiséra Jamese Wana a pomohl mu nastartovat hororový „Conjuring“ vesmír. Se stejným tvůrcem se sejde i v univerzu DCEU, pro které James natočil Aquamana.

Mimo Conjuring se Hamada jakožto producent podílel i na dalších hororech, z nichž jmenujme remake Nightmare on Elm Street a The Final Destination. Podílel se však i na vzniku orientální řežby 47 Ronin, ke které napsal scénář a zároveň ji produkoval.

Hamada se podílel na tvorbě filmu 47 Ronin; Foto: Mid Atlantic Films

Všichni fanoušci DC filmů si nyní kladou otázku, zda bylo Hamadovo jmenování správným krokem. Čas ukáže, zda talentovaný tvůrce dokáže reformovat pošramocenou pověst DCEU.

Co myslíte, pokusí se Hamada natočit horor v rámci DC Universe?


Jít na Justice League | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!