Walter Steele ze seriálu Arrow míří na Krypton

Walter Steele ze seriálu Arrow míří na Krypton

9.4.2018 18:05


Zajímavých postav je v seriálu Krypton hned několik, ale tvůrci do hry přinášejí i nového hráče, který se sem tam v seriálu objeví. Řeč je o herci Colinu Salmonovi, kterého komiksoví fanoušci můžou znát především ze seriálu Arrow. Koho bude Salmon hrát?


Hvězda prvních pár řad seriálu Arrow si zahraje i v Kryptonu, nebo ještě lépe – už si tam dokonce zahrála, ale ne každý divák si toho všiml. Colin Salmon hrál v seriálu Arrow Waltera Steela, který se v show o lukostřelci ze Starling City přestal pravidelně objevovat, když zemřela Moira Queen. Nyní tedy Salmon zamíří do dalšího komiksového seriálu.

Vidět už byl na jednom záběru v epizodě The Rankless Initiative a jeho účast můžeme očekávat i v nadcházejících dílech. Koho by měl Salmon hrát? To se doposud neví, ale nejpravděpodobněji by si měl střihnout vůdce organizace Black Zero, kolem které se točí nejedna důležitá zápletka v seriálu. Jayna Zod ve třetí epizodě zmínila, že Black Zero vede jistý Jax-Ur, u kterého není k dispozici žádný pořádný záznam či fotografie. Nikdo tedy pořádně neví, jak Jax-Ur vypadá.

(Colin Salmon na jednom záběru ze třetí epizody. Foto: Syfy)

A právě tuto postavu by mohl hrát Colin Salmon. V komiksech je organizace Black Zero (ostatně jako v seriálu) teroristickou skupinou, která mohla například za vypuštění nebezpečného viru. Uvidíme, jak moc se tvůrci budou držet komiksové předlohy. Nakonec se může stát, že hlavními padouchy (kromě Brainiaca) bude rodina Vexů a Black Zero bude mírnou organizací, která chce na Kryptonu pouze provést žádanou revoluci.

Pokud tedy ještě někteří z vás tajně doufali, že seriál Krypton bude propojen s jakýmkoliv jiným seriálem z Arrow vesmíru, musíme vás zklamat. Účast dvou herců, kteří hrají jiné postavy v jiných seriálech, nám tak pomalu pohřbívá poslední naději. Ve třetí epizodě jsme se alespoň dočkali pěkného odkazu na zbraně z planety Daxam, kterou mají v živé paměti fanoušci druhé řady seriálu Supergirl.

Koho podle vás bude Colin Salmon hrát? A jste rádi, že seriál nebude s jinou show řádně propojen?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Krypton | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!