Ava Sharpe povýšena na hlavní postavu

Ava Sharpe povýšena na hlavní postavu

12.4.2018 16:51


Ava Sharpe si během třetí sezóny získala mnoho fanoušků. Tvůrci si pochopitelně této oblíbenosti postavy všimli a hned zareagovali. Jes Macallan tedy v nadcházející seriálové sezóně budeme vídat častěji, protože Ava Sharpe se oficiálně stává hlavní postavou seriálu.


Jelikož nám tým Legend opět prořídl, je načase posílit stávající sestavu. Ten, kdo viděl finále třetí řady s názvem The Good, The Bad and The Cuddly, ví, že jsme se rozloučili s Amayou Jiwe a kapitánem Ripem Hunterem. Naopak někteří tipovali, že se do týmu vrátí Jefferson Jackson. Ten ale Legendám ve finále pouze vypomohl a vrátil se zpět domů za svou dcerou.

(Ava si poměrně rychle získala fanoušky na svou stranu. Foto: CW)

Seriál ovšem získá zcela jinou posilu – a to Avu Sharpe v podání Jes Macallan. Caity Lotz měla na začátku třetí série přání, aby Sara Lance neměla pouze úlety, ale aby vklouzla do plnohodnotného a hlavně dlouhodobějšího vztahu. A to jí dopřál výkonný producent seriálu Phil Klemmer, který se rozhodl, že povýší Avu na jednu z hlavních postav.

Zdá se, že Ava Sharpe nebude součástí týmu. Po Ripu Hunterovi oficiálně převezme kancelář časových detektivů, kteří se stále budou objevovat v seriálu. Zatímco lze hovořit o tom, že první a druhá sezóna byly úzce provázané, tentokrát to samé půjde říci o třetí a čtvrté. Ti, kteří si tedy na Avu zvykli, můžou jásat. Budeme ji vídat i nadále, zároveň budeme prozkoumávat její vztah se Sarou.

Jste rádi, že byla Ava povýšena na jednu z hlavních postav?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!