Brandon Routh o návratu Hawkgirl, nových členech a zradě v týmu

Brandon Routh o návratu Hawkgirl, nových členech a zradě v týmu

16.5.2018 17:08


Čtvrtá sezóna je již dávno potvrzená a aktuálně je seriál v pre-produkci, než se definitivně roztočí kamery v průběhu léta. Brandon Routh a Phil Klemmer nám dávají vůbec první střípky toho, co můžeme od nové sezóny očekávat a co naopak čekat nemáme. Těšíte se?


Po skončení třetí řady Legends of Tomorrow pro seriál začala okurková sezóna, kamery by se měly roztočit až někdy v létě, takže v tuto chvíli pro vás nemáme zrovna moc novinek. Naštěstí se během fanouškovského festivalu v Nashvillu o seriálu krátce rozpovídal Brandon Routh, který hraje Raye Palmera a bude v tom pokračovat i v řadě čtvrté.

Brandon Routh prozradil, že o návratu Kendry Saunders a Cartera Halla nic neví. Tyto postavy byly pevnou součástí týmu v první sezóně, ale pokud už byla první řada za něco kritizovaná, jsou to právě tyto dva nešikovně napsané charaktery, které se moc nepovedly. Tvůrci se jich tedy hravě zbavili a od té doby jsme je neviděli. Brandon neřekl nic na rovinu, ale jemně naznačil, že ani ve čtvrté sezóně se těchto postav nedočkáme.

(Atom s Eobardem Thawnem. Foto: CW)

Routh prozradil, že se můžeme těšit na pár nových postav. Zatím těžko říci, jak se bude ve čtvrté sezóně měnit tým. Představa je zatím taková, že v týmu naplno zakotví John Constantine a vypomáhat mu bude i Ava Sharpe. Jejich představitelé byli povýšeni na hlavní postavy. Brandon Routh si také myslí, že v příští sezóně budeme víc vídat Noru Darhk, která by se v budoucnu mohla stát členem týmu.

Poslední slovo si pro sebe ukradl jeden z výkonných producentů seriálu Phil Klemmer. Ten prozradil, že chce posunout seriál zase o kus dál a pohrává si s myšlenkou, že se ve čtvrté sezóně dočkáme skutečné zrady v týmu. Nemělo by se jednat o epizodní zradu, kdy postava někoho podvede a za pár minut je vše v pořádku. Konflikt by měl být dlouhodobější a Klemmer by rád viděl, jak jedna Legenda má problém s druhou. Zkrátka konflikt v týmu, kdy jeden člen jde proti druhému, je něco, co seriál potřebuje. Mohlo by jít o zajímavou zápletku.

Jaká podle vás bude čtvrtá řada?

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2, článek 3)


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!