Čeká nás kreativní epizoda, kde ve středu dění bude Zari

Čeká nás kreativní epizoda, kde ve středu dění bude Zari

11.2.2018 15:19


V seriálu Legends of Tomorrow se málokdy dočkáme epizody, kterou si pro sebe ukradne jedna konkrétní postava. Jelikož se jedná o show několika charakterů, je to vzácná událost, když v jedenáctém díle bude většina posádky mimo a na obrazovce bude jediná Zari Tomaz, o které bude celý děj.


Phil Klemmer už nás nyní láká na jedenáctou epizodu s názvem Here I Go Again, která bude dle jeho slov velice odlišná od těch ostatních. V čem? Tak za prvé se téměř celý děj bude odehrávat přímo na palubě Waverideru, za druhé ve všech scénách uvidíme Zari Tomaz, která konečně dostane v seriálu patřičný prostor.

Ta se k týmu přidala v epizodě Zari, o její minulosti toho víme velice málo. Závěrečné epizody v minulém roce se soustředily na postavy Martina Steina či Jeffersona Jacksona a na nejnovějšího člena posádky nezbylo místo. V epizodě Hero I Go Again si to ovšem Zari patřičně vynahradí. Celý tým bude zmražený, takže jediným pomocníkem, kterého bude mít Zari k dispozici, je Gideon.

(Kolikrát se Zari vrátí v čase? Foto: CW)

A nyní mluvíme o skutečné Gideon. Ta se opět vrátí ve své fyzické formě a znovu si ji zahraje herečka Amy Pemberton. Obě ženy se pokusí odvrátit blížící se katastrofu. Dle oficiálního popisu epizody Zari prožívá jeden stejný okamžik a to ten, že Waverider je ničen stále dokola a dokola. Zřejmě to vypadá, že Zari čeká podobný příběh jako například ve filmu Na hraně zítřka nebo v nedávné epizodě Magic to Make the Sanest Man Go Mad seriálu Star Trek: Discovery.

Zari se nějakým způsobem bude neustále vracet v čase, zároveň si bude pamatovat, co udělala předtím, než byl čas znovu resetován. Jejím úkolem bude zabránit výbuchu Waverideru a zachránit zmraženou posádku. Asistovat jí bude Gideon, u které zatím nevíme, zda si i ona bude pamatovat události předtím, než byl čas zresetován. Jelikož je to ale epizoda především o Zari, tipujeme, že ne. Zari Tomaz bude podle všeho na vše sama.

Těšíte se, že nás čeká originální epizoda ve stylu povedeného filmu Na hraně zítřka?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!