Další postava opouští seriál Legends of Tomorrow

Další postava opouští seriál Legends of Tomorrow

9.12.2017 15:14


Letos Legendy provází jedna ztráta za druhou. Sotva jsme se rozloučili s jednou postavou, nyní musíme říct sbohem hned další. Kdo tedy opouští seriál tentokrát? A nahradí ho na nějaký čas John Constantine, na jehož epizody se můžeme těšit v příštím roce?


Po smrti Martina Steina jsme si lámali hlavu s Jeffersonem Jacksonem, který je bez své druhé polovičky jako tělo bez duše. V crossoveru nám bylo naznačeno, že by Jefferson mohl přijít ke svým vlastním schopnostem, ale vtipy a odkazy na Spider-mana byly zřejmě opravdu jen malým pomrknutím po hrdinovi od vedle. Jefferson v tuto chvíli žádné schopnosti mít nebude.

Firestorm nicméně mohl existovat i nadále. V epizodě Beebo the God of War jsme se setkali s mladší verzí Martina Steina, tudíž Jackson by teoreticky mohl splynout právě s ním. Měli bychom tedy nového a mladšího Firestorma. Mladý Stein se ale rozhodl jinak a zůstal se svou rodinou v Central City. Pár fanoušků ještě doufalo, že při podáním ruky Jacksona a Martina v závěru epizody obě postavy splynou, ale nakonec se tomu tak nestalo.

(Jak dlouho neuvidíme Firestorma? Foto: CW)

Jackson je tedy aktuálně bez schopností a má pocit, že by Legendám nějak výrazně nepomohl. V týmu máme ale i několik dalších postav, které nedisponují žádnými schopnostmi, a přeci jsou pro tým užitečný. Vzpomeňme si minulý rok na Raye Palmera, který byl nějaký čas bez svého obleku, zapojil se do dění týmu a to neumí žádné bojové umění jako Sara Lance. Jackson ovšem nechce na lodi figurovat jen jako mechanik a rozhodl se vrátit zpět domů do své doby. S Jeffersonem se tedy na nějaký čas loučíme.

A jak to bude s jeho postavou a hercem Franzem Dramehem? Bylo by poněkud nešťastné, že když se rozhodl ze seriálu odejít Victor Garber, musí automaticky zmizet i Franz Drameh. Ten by se měl v seriálu nadále vyskytovat, ale zřejmě ho v pár epizodách neuvidíme. Jakmile jsme ale jednoho člena týmu ztratili, přidal se dočasně k Legendám John Constantine, takže jeho místo bylo náležitě zaplněno.

Bude vám Jefferson chybět?


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!