Jak se vám líbil animovaný Mallus?

Jak se vám líbil animovaný Mallus?

8.4.2018 16:53


V předposlední epizodě třetí řady jsme se konečně dočkali prvního pohledu na záporáka Malluse, který se naplno představí v závěrečném díle, ve kterém se proti němu budou muset postavit všichni známí hrdinové. Jak se vám ale samotný vzhled démona zamlouvá?


Letos to opravdu trvalo, protože záporáka třetí sezóny, o kterém se neustále mluví, jsme poprvé mohli vidět až v závěrečné scéně v epizodě Guest Starring John Noble. Tvůrci již předem avizovali, že Mallus bude postavou, která bude zcela vygenerována počítačem, protože digitální efekty už jsou natolik daleko, aby postava vypadala dobře a uvěřitelně i při seriálovém rozpočtu. To alespoň tvrdili výkonní producenti v čele s Marcem Guggenheimem.

A právě tady přichází řada na vás. Jelikož byl Mallus velice diskutovaným tématem v průběhu celé třetí sezóny, určitě je čas, abyste se vyjádřili, jak na vás tento démon působí. Zda se nakonec jeho vzhled povedl a tvůrcům stálo za to značnou část rozpočtu utratit za jeho ztvárnění, nebo naopak měli tvůrci radši sáhnout po herci a staré dobré masce. Diskuze na vás čeká. V galerii naleznete hned několik obrázků Malluse.


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!