Jedna důležitá postava se loučí se seriálem

Jedna důležitá postava se loučí se seriálem

2.12.2017 16:39


Jak tvůrci avizovali dopředu, i tým Legend se ve třetí řadě bude měnit. A jelikož se k nim přidal jeden nový člen, bylo zapotřebí, aby někdo seriál opustil. To přesně nastalo v crossoverové epizodě a jedna důležitá postava prozatím opouští seriál. Bude vám chybět?


Ve třetí části crossoveru Crisis on Earth-X byl nacisty postřelen Martin Stein, který by následně zemřel na svá zranění, ale jeho spojení s Jeffersonem Jacksonem ho udržovalo naživu. Jelikož je jejich propojení vzájemné, na Martinova zranění začal trpět i Jefferson, a tak se Stein rozhodl, že definitivně spojení přeruší.

O to se pokoušely obě postavy v již předchozích dílech, ale až Cisco Ramon dokázal vymyslet, jak definitivně pouto Firestorma zpřetrhat. Martin Stein se tak obětoval pro budoucnost Jeffersona a zemřel. Odchod Victora Garbera ze seriálu byl nevyhnutelný. V podstatě lze říci, že na tuto událost nás tvůrci připravovali celou třetí řadu.

Thumbnail Play icon

Jenže nikdo asi netušil, že to skončí právě profesorovou smrtí. Čas od času se nějaký herec už nechce věnovat seriálu, a tak tvůrci většinou postavu někam odklidí, aby ji mohli využít někdy v budoucnu (viz Maggie Sawyer v Supergirl). To jsme viděli v již několika případech, proto bylo pro většinu fanoušků překvapivé, že Martin Stein nakonec zemřel. A to i když má doma rodinu, dceru a nedávno se stal dědečkem.

I když Stein ze seriálu odešel, nemusíme se bát, že by příběh Jeffersona skončil. Tato postava se v seriálu bude vyskytovat i nadále. Dokonce bylo v crossoveru naznačeno, že by Jax mohl přijít k novým schopnostem. A jak to bude s Martinem Steinem? Určitě neřekl seriálu své definitivní sbohem. Vyskytovat se pravidelně nebude, ale nezapomínejme, že v seriálu se cestuje časem a navštivují se paralelní vesmíry. Když se bude chtít vrátit především Victor Garber, tvůrci už to nějak vymyslí.

Mrzí vás odchod Martina Steina? Co říkáte na rozloučení s profesorem?


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!