Jedna postava seriál opustila, to jí ovšem nebrání být hlavní postavou i v další sezóně

Jedna postava seriál opustila, to jí ovšem nebrání být hlavní postavou i v další sezóně

19.4.2018 18:04


Ve finále třetí řady jsme se museli rozloučit s celou řadou postav, které potkal nepěkný osud. To jim ovšem nebrání se v seriálu vyskytovat nadále. Máme tady prvního navrátilce, o kterém jsme si mysleli, že ho již neuvidíme, ale opak je pravdou. Kdo se tedy vrátí?


Ve finále třetí řady s názvem The Good, The Bad and The Cuddly jsme se nejprve na začátku dílu rozloučili s Ripem Hunterem, který se obětoval pro tým. Následně Damien Darhk zachránil svou dceru Noru a jeho tělo využil démon Mallus. Ten byl ale posléze poražen Legendami v těle plyšáka Beeba, takže jsme přišli i o Damiena.

(Vixen znovu opustí seriál, ale znovu se vrátí. Foto: CW)

Třetí odchod, kterého jsme se dočkali v závěrečných minutách epizody, se týkal Amayi Jiwe. Ta se na začátku třetí sezóny dočasně přidala k týmu. Věděla ovšem, že s ním nemůže zůstat nastálo a musí se jednoho dne vrátit do své doby (konkrétně do roku 1942). Chvíli bylo ve hře i to, že s ní odejde i Nate Heywood, který by se tak mohl stát otcem jejích dětí.

To se ale (zatím) nestane. I když odešla do své doby, podle všeho bude Amaya Jiwe i ve čtvrté sezóně hlavní postavou seriálu. Tentokrát má mít ovšem zcela jinou úlohu. Zatím nevíme, co si pod tím máme představit, ale je dost možné, že Amaya již nebude součástí týmu, ale bude Legendám pouze pomáhat na zcela jiné bázi. Jelikož Vixen budeme vídat i nadále, stále tu existuje šance, že jednoho dne Amaya skončí s Natem, se kterým by mohla mít děti.

Jak jste zvládli všechny ztráty ve finále třetí řady? A jste rádi, že tu s námi Amaya bude i v další sezóně?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!