Kam utekl Rip Hunter?

Kam utekl Rip Hunter?

16.2.2018 15:29


Rip Hunter střídavě mizí a následně se znovu objevuje v seriálu. Poté, co ho zatkla jeho vlastní organizace, nicméně bývalý kapitán lodi Waverider opět unikl. Kam ovšem jeho kroky mohly vést? Posledních pár zákulisních informací dává přesvědčivou odpověď, kde Rip aktuálně je.


Kapitána Ripa Huntera dopadla jeho vlastní organizace časových detektivů, ale bývalý pán času moc dlouho v jejich moderním vězení nevydržel. Samozřejmě nás může napadat spousta možností, kam zmizel a hlavně jak. Jedna je ale nejpravděpodobnější a točí se okolo Wallyho Westa. Ten se již brzy objeví v nadcházejících dílech a okamžitě se stane jednou z hlavních postav.

Rip Hunter tak mohl utéct a vydat se právě za Wallym. Proč zrovna za ním? Hunter, který nemá podporu časových detektivů a vlastně ani Legend, které ho právě před zimní pauzou vydaly časovým detektivům, nemá přístup ke svým technologickým vychytávkám. Ví, že udělal v minulosti hned několik chyb, a chce tedy změnit minulost. A to se samozřejmě nejlíp dělá, když máte po ruce rychlíka. To může být jeden z důvodů, proč Hunter vyrazí za Wallym a následně ho pořádně představí Legendám.

(Na jak dlouho se v seriálu Rip ohřeje tentokrát? Foto: CW)

Druhá (a také pravděpodobná) možnost je ta, že Wally West zachránil Ripa Huntera a právě on mu pomohl utéci z přísně střeženého střediska časových detektivů. Motiv Wallyho Westa by ale zatím moc nedával smysl. Spojení mezi ním a Hunterem se nyní hledá těžko. Wally by se měl objevit už v nadcházejících dvou epizodách. A je načase, aby se k týmu přidal, protože v epizodě Daddy Darhkest nás opustil další člen týmu.

Po ztrátě Martina Steina a Jeffersona Jacksona jsme přišli i o Lea Snarta. Ten sice nezemřel, jako jeho první jmenovaný kolega, ale rozhodl se opustit tým a vrátit se ke svému příteli Rayovi. Údajně by se mělo jednat o jedno z posledních účinkování Wentwortha Millera v seriálu. Se svou rolí by se nicméně měl rozloučit v jedné z budoucích epizod Flashe.

I když se k týmu přidá Wally, tým má stále značný deficit. Fanoušci tedy volají po tom, aby se v seriálu více ohřál John Constantine, který se znovu předvedl ve velké parádě. Jeho vtípky, kouzla, flirtování s Leem a následně se Sarou Lance, to vše se fanouškům líbilo. Dle posledních informací se ale zdá, že Constantine se už do konce třetí řady neobjeví.

Bude vás mrzet, že Leonard Snart opět opustil seriál? A kam uprchl Rip Hunter?

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2)


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!