Kdo všechno se nakonec objeví ve finále třetí řady?

Kdo všechno se nakonec objeví ve finále třetí řady?

9.4.2018 18:23


Finále třetí sezóny je již za rohem a dle toho, co víme, tvůrci si na něm nechali opravdu záležet. Kromě skvělého příběhu, který slibují, dokázali na natáčení dostat i celou řadu vynikajících herců, kteří se ve finále na skok objeví. Na koho se tedy můžeme těšit?


Výkonný producent seriálu Marc Guggenheim se nechal slyšet, že chtěl, aby finále třetí řady bylo opravdu velké a objevilo se v něm hned několik známých postav, které jsme poznali v průběhu třetí řady. Tudíž na nás v epizodě The Good, The Bad and The Cuddly čeká cela řada příjemných překvapení. O cameu některých charakterů jsme věděli už delší dobu a nyní se dozvídáme podrobnosti o dalších účinkujících.

Tak za prvé uvidíme armády Římanů, vikingů a pirátů. Všechny tyto tři frakce jsme měli možnost vidět ve vlastních epizodách a měla by se vrátit většina vedlejších herců, které jsme letmo mohli zahlédnout v předchozích dílech. Římany by měl znovu vést Julius Caesar, kterého bude opět hrát Simon Merrells. Na pomoc se ve finále staví i Helena z Tróje, kterou jsme naposledy viděli na ostrově Themyscira, kam ji odvezla Zari Tomaz. Helenu si opět zahraje Bar Paly.

(I Helena se zapojí do boje. Foto: CW)

Objevit by se mělo i několik známých vikingů z epizody Beebo the God of War. A prostor by měl dostat i samotný Beebo, který je na internetu poněkud oblíbený. Marc Guggenheim dokonce prozradil, že Beebo sehraje ve finále důležitou roli, která bude stejně bláznivá jako celý náš seriál. Dokonce se spekuluje, že by Beebo mohl sehrát roli ve zničení (či uvěznění) Malluse.

Ze starších zpráv víme, že za pět minut dvanáct se na natáčení objevil Jonathan Scarfe, který si již potřetí v historii seriálu zopakuje roli Jonahe Hexe. K týmu se opět připojí John Constantine, který s ním nejspíše zůstane až do začátku čtvrté řady. A seriál poctí svou návštěvou i Franz Drameh, který hraje Jeffersona Jacksona.

Na jakou postavu se budete těšit nejvíce? A kdo vám naopak ve výčtu chybí?

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2)


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!