Legends of Tomorrow oficiálně prodloužen, čtvrté sezóny se dočkáme

Legends of Tomorrow oficiálně prodloužen, čtvrté sezóny se dočkáme

5.4.2018 16:36


Nyní je to stoprocentní. Příští rok s námi i nadále zůstane seriál Legends of Tomorrow se svou již čtvrtou řadou. Herci a tvůrci s tím ostatně počítali již několik měsíců. Jste rádi, že tu s námi seriál ještě nějaký čas pobude? A má vlastně ještě pořádně co nabídnout?


Seriál Legends of Tomorrow nás provází již tři roky a jinak by tomu nemělo být ani v nadcházející seriálové sezóně. Legendy se letos vyšvihly rovnou s osmnácti epizodami, což je doposud nejvíc za historii jejich vysílání. Sledovanost se zpočátku pohybovala lehce pod dva miliony, po podzimním finále, kdy se seriál přesunul na pondělní večery místo Supergirl, šla sledovanost o něco málo dolů.

(Kdo přibude do týmu Legend? Foto: CW)

Přesunutí Legends of Tomorrow na nový vysílací čas nicméně nesklidilo od fanoušků pěkné ohlasy, tak doufáme, že na příští rok stanice CW vymyslí lepší plán, jak nějak rozumně vysílat všechny své komiksové seriály. Legendy tedy uvidíme i v příštím roce, stejně jako ostatní komiksové seriály na stanici CW (konkrétně mluvíme o seriálech Arrow, Flash, Supergirl a Black Lightning).

Oficiální prodloužení Legend bylo jen otázkou času. Ostatně s obnovením seriálu již počítali i tvůrci, kteří se nebojí naplno říci, že už mají plány pro příští sezónu. Navíc už i domluvili herce Matta Ryana, kterého si zamluvili na celou další seriálovou sezónu, aby se pravidelně mohl objevovat v roli Johna Constantina. Novou řadu můžeme očekávat na podzim letošního roku.

Má seriál Legends of Tomorow stále co nabídnout?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!