Leonard Snart se na chvilku přidává k Legendám

Leonard Snart se na chvilku přidává k Legendám

5.12.2017 15:25


Legendy mezi sebou mohou přivítat staronového člena, který se k nim na krátký čas přidá. Leonard Snart minulý rok stál na straně Legie, nyní poznáváme jiného Captaina Colda ze Země-X, který zastává úplně jiné zásady a je na straně hrdinů. Jste rádi, že se Snart vrací do seriálu?


V crossoverových epizodách Crisis on Earth-X jsme se setkali s Leonardem Snartem ze Země-X, který se do seriálu vrátil, aby se se svojí rolí důkladně rozloučil. Wentworth Miller se chce ve své kariéře vydat zase o kus dál a rozhodl se, že kabát Captaina Colda pověsí na žebřík. V epizodě Legend se tedy s námi Leo rozloučí.

Jelikož náš Leonard Snart ze Země-1 je již mrtvý a jeho minulou verzi jsme poznali minulý rok, nebylo už moc možností, jak Snarta opět vrátit do hry. Tak jsme tedy poznali Lea, kladnější verzi Snarta ze Země-X, který má rád policajty, hledí si zákonů a také našel v paralelním vesmíru svou spřízněnou duši.

(Převezme po Leonardovi někdo jiný jeho ledovou zbraň? Foto: CW)

Snart se nevrátil na Zemi-X a většinu z vás zajímalo, kam povedou další kroky Captaina Colda na naší planetě. Na čas se tedy přidává k posádce Waverideru a pomůže jim v podzimním finále s Vikingy. Rozloučení s postavou nás ale čeká již brzy. V desáté epizodě s názvem Daddy Darhkest se má objevit John Constantine, který má dostat v díle patřičný prostor. Je tedy možné, že Snart řekne sbohem seriálu právě v podzimním finále.

Snart tak bude další postavou, která nadobro opustí seriál. Po Kendře Saunders, Carteru Hallovi a také po postavě, jejíž odchod byl náhlý, bude tak Leonard dalším, který tým Legend opustí. Tvůrci naznačovali, že složení týmu se bude v průběhu třetí sezóny měnit, tak doufejme, že šlo o poslední změnu. Kdo ví. Třeba ještě někdo v průběhu řady opustí seriál.

Bude vám Leonard Snart chybět? A bez kterého člena Legend byste si klidně dokázali seriál představit?


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!