Mallus bude v seriálu zcela digitální postava

Mallus bude v seriálu zcela digitální postava

18.2.2018 17:08


Seriál Legends of Tomorrow operuje s malým rozpočtem, ale přesto z něj dokáže vymáčknout maximum. To nás ostatně čeká v dalších dílech, protože tvůrci nyní odhalili, že Mallus, jeden z největších záporáků třetí řady, bude zcela digitální. Zamlouvá se vám to?


O Mallusovi sice slyšíme téměř v každé epizodě seriálu Legends of Tomorrow, ale doposud jsme ho neviděli z masa a kostí. A vlastně ho tak ani neuvidíme. Nebo alespoň částečně. Marc Guggenheim, jeden z tvůrců seriálu a výkonný producent, prozradil, že Mallus bude zcela digitální postavou. CGI postav v seriálu máme velice málo, digitální triky jsou pro seriál malé stanice CW velice drahé.

(Věříme, že John Noble by byl dobrým záporákem, i kdyby nebyl CGI postavou. Foto: Fox)

Marc Guggenheim ale nyní prozradil, že doba se znovu posunula a technika taky. Tvůrci se tedy rozhodli, že Mallus bude zcela digitální. Guggenheim dále naznačuje, že se snaží ze seriálového rozpočtu a omezených možností show vymáčknout nejvíc, co to jde. Mallus by se měl objevit v druhé polovině sezóny, tak uvidíme, zda to s novou CGI postavou bude tak horké.

Nezapomínejme, že digitální je již Grodd, občas Firestorm a při některých sekvencích i Flash. Někdy se jedná o zdařilé dílo, občas se ale stává, že CGI bije do očí a někdy bychom si i přáli, aby tvůrci takovéto scény netočili, když není v rozpočtu dostatek peněz. Uvidíme, kam se mezi tyto postavy zařadí právě Mallus. Stále se počítá, že postavu bude dabovat John Noble jako doposud.

Máte rádi CGI postavy, nebo jste radši pro staré dobré masky?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!