Potvrzeno: Constantine se ve třetí řadě objeví znovu, ale v kolika epizodách?

Potvrzeno: Constantine se ve třetí řadě objeví znovu, ale v kolika epizodách?

23.2.2018 15:24


John Constantine se zatím objevil ve dvou epizodách, a jelikož jeho díly mají u fanoušků veliký úspěch, tvůrci už nyní dlouho dopředu oznamují, že na Johna se můžeme začít znovu těšit. Constantine se objeví v patnácté epizodě. A je to skutečně poslední díl, ve kterém se objeví?


Epizoda Daddy Darhkest se divákům obzvláště líbila, protože se v ní objevil John Constantine. Bylo to jeho pořádné první účinkování v seriálu, když nebudeme počítat závěrečnou scénu z podzimního finále v epizodě Beebo the God of War. Naštěstí jsme Johna neviděli naposledy, dočkáme se ho minimálně ještě v jedné epizodě.

Constantine se má objevit v díle Necromancing the Stone, ale dle různých indícií to vypadá, že by se mohl v show stavit ještě v jedné epizodě. A to dokonce ve finále třetí řady. To pochopitelně není potvrzeno samotnými tvůrci, ale Nick Zano, který v seriálu hraje Natea Heywooda, na sociálních sítích své fanoušky informoval, že se aktuálně dokončuje poslední epizoda.

A pokud je jeho komentář aktuální a souhlasí s přiloženou fotkou, můžete si všimnout, že za ním stojí (nejspíše) Matt Ryan. John Constantine by se tak mohl objevit ještě ve dvou epizodách, což je pro fanoušky skvělá zpráva. Připomínáme, že třetí sezóna bude mít celkem osmnáct epizod. Jakmile skončí, tak se na televizní obrazovky vrátí seriál Supergirl.

Příspěvek sdílený Nick Zano (@nickzano)</a>, <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018–02–14T17:41:27+0­0:00“>Úno 14, 2018 v 9:41 PST</time>

Jste rádi, že Constantine znovu poctí seriál svou návštěvou?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!