Tvůrci: Nemusíte se bát, Constantine zůstane stále stejný

Tvůrci: Nemusíte se bát, Constantine zůstane stále stejný

16.4.2018 19:38


Phil Klemmer naznačuje, na co všechno se můžeme těšit ve čtvrté řadě. Zároveň nás ubezpečuje, že s Constantinem bude zacházeno s patřičnou péčí, a nemusíme se bát, že by postava prošla nějakým razantním vývojem, který by neseděl k tomu, jak Johna známe doposud.


Jelikož je čtvrtá řada potvrzená, tvůrci plní svůj slib, který nám dali ještě před tím. John Constantine bude hlavní postavou ve čtvrté sezóně. I když to spoustu fanoušků potěšilo, druhý tábor je značně rozpačitý, protože si myslí, že se z Constantina stane všední postava, která ztratí kouzlo. Navíc je tu ještě šance, že tvůrci charakter postavy zcela zničí, což by Johnovi a jeho charismatu vůbec neprospělo.

Phil Klemmer, jeden z výkonných producentů, ovšem nyní fanoušky ubezpečuje, že se ničeho takového nemusíme bát. John Constantine bude stále Johnem Constantinem, jak ho známe z komiksů a z jeho vlastního seriálu. Matt Ryan ho má hrát stále stejným způsobem. Tvůrci s touto postavou neplánují nijak experimentovat. Budou se držet při zemi, protože vědí, jak je Constantine pro fanoušky důležitý.

(Johna budeme vídat pravidelně. Foto: CW/NBC)

Constantine bude v seriálu, protože příští sezóna se bude opět točit okolo magie, takže John bude mít své právoplatné postavení v ději. Nebude tedy do čtvrté sezóny násilně vtlačen, ale jeho setrvání v neortodoxním týmu Legend bude mít své opodstatnění. A o čem by vůbec měla čtvrtá řada být?

Možná je na tuto otázku příliš brzy, ale Phil Klemmer naznačil, že se mu líbí myšlenka, že lidé nebyli prvními obyvateli Země. Mallus je pradávné stvoření, které existovalo dávno předtím, než se na Zemi objevil první člověk. Mallus tedy teoreticky nemůže lidem rozumět a stejně tak by to mělo být se zápornými postavami, které poznáme ve čtvrté sezóně. Čtvrtá řada má vycházet z té třetí a vydat se zcela jiným směrem, než jsme byli zvyklí u první a druhé série.

Jaký podle vás bude John Constantine? A co nás čeká ve čtvrté řadě?

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2)


Jít na Legends of Tomorrow | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!