Charles Xavier se možná objeví ve druhé sérii

Charles Xavier se možná objeví ve druhé sérii

8.4.2018 18:25


První řada se nesla v duchu odkazů na svět mutantů. Své narážky se dočkal i Charles Xavier, který má podle Dana Stevense možnost objevit se v seriálu Legion.


Představitel seriálového Davida, Dan Stevens, byl hostem v pořadu Larryho Kinga, který si pro něj připravil několik palčivých otázek. Jednou z nich byl dotaz, jestli se Davida dočkáme v nadcházejících filmech z hlavní mutantí ságy. Ačkoli Stevens potvrdil, že se do žádných filmů nechystá, tak překvapil odpovědí, že se nějaký nový mutant objeví v seriálu Legion. Stevens tím pochopitelně naráží na Davidova otce.

Tohle je skvělá otázka,“ řekl Stevens. „Není to sice otázka pro mě, ale pro lidi u Foxu, přesto prostor na tohle tam je. Aby bylo jasné, David je synem Profesora X, tedy synem Charlese Xaviera, kterého si ve filmech zahráli Patrick Stewart a James McAvoy. Několikrát se na něho odkazovalo, takže je velice pravděpodobné, že se v seriálu nakonec ukáže.

Kdy se dočkáme nejmocnějšího telepata? Foto: FX

Profesor v první řadě nebyl přímo jmenován ani ukázán, přesto jeho přítomnost byla silně cítit. Vzpomeňte si na příběh, díky kterému David zjistil pravdu o Shadow Kingovi. Jeho pravý otec bojoval s Shadow Kingem v astrální rovině. Přestože byl Farouk poražen, jeho duše se přichytila na malého Davida, aby přežil, a tím ztratil své tělo. Nyní ovládá Olivera a snaží se najít svou ztracenou schránku. Tohle by mohlo nasvědčovat tomu, že David spojí síly se svým otcem, aby konečně zastavili mocného Farouka.

Jak by se vám líbil Profesor v akci po boku Davida?


Jít na Legion | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!