Druhá série nám ukáže více Davidových osobností

Druhá série nám ukáže více Davidových osobností

27.7.2017 10:34


V první sérii jsme se dočkali britského Davida, který byl velice nápomocný při boji proti Shadow Kingovi. Ve druhé řadě se můžeme těšit na to, že se seznámíme s dalšími osobnostmi, které se ukrývají v Davidově hlavě.


Ve finálové epizodě se David konečně osvobodí od Shadow Kinga, který jim manipuluje celý život. Velkou zásluhu na tom měl britský David, jenž mu pomohl pochopit sám sebe, čímž si osvojil schopnosti, které následně použil proti zmiňovanému Shadow Kingovi, aby se od něj osvobodil. Dan Stevens zmínil na Comic-Conu, že se ve druhé řadě můžeme těšit na více osobností, které žijí uvnitř něj.

V seriálu jsme zatím nezmínili, kolik osobností či entit pobývají v Legionovi. Shadow King patřil mezi ně a tvořil velkou část. Je jich opravdu hodně. Stále je tu tedy prostor pro prozkoumávání Davidovy hlavy.

(Na jaké nové osobnosti se můžeme těšit? Foto: FX)

Jsme teprve na začátku toho, čeho všeho je David schopný. V komiksech každá jeho schopnost náležela někomu, koho pohltil. Tvůrce Noah Hawley řekl, že seriál nejede přesně podle komiksů, ale že se můžeme těšit na postavy, které nám mohou připadat povědomé právě z komiksové předlohy. Otázkou je, zda se nové postavy promítnou v Davidově mysli, jako tomu bylo u britského Davida, nebo to bude jako v komiksech, kdy ovládnou jeho tělo. Ať už dobrovolně či nedobrovolně.


Jít na Legion | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře