Co nás čeká v 2. - 4. díle?

Co nás čeká v 2. - 4. díle?

13.3.2018 15:19


Stella začíná plánovat svou budoucnost, ale musí se zároveň potýkat se svou minulostí. Wes čelí imigračním úřadům. Peter a Ida řeší svůj společný majetek a Aiden se učí zodpovědnosti.


1×02 – Re-Inventing the Abbotts

Datum premiéry: 14. března 2018

Když se u Stelly a Wese doma objeví lidé z imigračního úřadu, uvědomují si, že musí obhájit svůj sňatek, aby Wes nebyl deportován zpět do Londýna. Peter a Ida se rozhodují, že prodají dům, ale Peter je nakonec na vážkách. Stella pomáhá Aidenovi dojít k zodpovědnosti a přestat se vyhýbat realitě. Elizabeth má spisovatelský blok. Naštěstí má Stella řešení, jak jí pomoct, avšak Diego není z jejího nápadu nadšen.

1×03 – Clinical Trial and Error

Datum premiéry: 21. března 2018

Stella začíná s dobrovolnou prací, kde pomáhá pacientům s jejich problémy. Dozvídá se, že dívka jménem Sadie nemá nikoho, kdo by se jí zastal. Stella jí radí, aby podstoupila léčbu, která jí samotné pomohla, avšak dozvídají se, že tato metoda léčení již skončila. Wes se stará o Diegovy děti, ale jedno z nich onemocní, a proto Ida nabízí svou pomoc. Aiden se snaží pomoct otci překonat jeho konec vztahu s Idou.

(Na rodinu Abbottových čeká mnoho problémů. Foto: The CW.)

1×04 – How Stella Got Her Groove On

Datum premiéry: 28. března 2018

Když se Stella přihlašuje na manažerskou pozici, dozvídá se další tajemství o své minulosti, díky čemuž musí vyřešit, co chce se svým životem opravdu podniknout. Wes si uvědomuje, že se Stellou potřebují peníze, a proto pracuje na tajném projektu, což Stellu zneklidní. Dům je prodaný a Peter a Aiden se nacházejí v zajímavé životní situaci. Aiden je připraven začít s rolí otce, ale dozvídá se šokující novinky, které všechno mění.

Jak se vám seriál zatím líbí? Těšíte se na nové epizody?


Jít na Life Sentence | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře