Na ABC se zatím návrat na ostrov neplánuje

Na ABC se zatím návrat na ostrov neplánuje

12.1.2018 18:18


Americká seriálová tvorba zažívá období revivalů a rebootů. Takže se zcela jistě nabízí otázka, jestli se opět vydáme na ostrov?


Letos to bude už osm let, co jsme se naposledy vydali na ostrov plný záhad. To už je poměrně dlouhá doba, která nabízí možnost návratu, a to v jakékoliv podobě. Například seriál Prison Break se právě po osmi letech opět vrátil na obrazovky a seriálu 24 stačily k návratu pouhé čtyři roky. Takže diskuze o návratu jsou rozhodně na místě.

Prezidentka televizní stanice ABC, Channing Dungey, však pronesla jasné ne, co se návratu seriálu v brzké době týče. Respektive řekla, že o návratu neproběhly ještě žádné oficiální diskuze, ale stanice návrat seriálu rozhodně nezatracuje. Seriál řadí do kategorie „bylo by skvělé, kdyby…“. Tím se tedy možnost návratu odsouvá minimálně o rok dále.

Spekulace o možném návratu na ostrov se poprvé objevily v létě 2017, kdy ABC Studios podepsalo čtyřletý kontrakt s tvůrcem Ztracených Carltonem Cusem. Ten má během následujících čtyř let pro ABC vytvářet a psát nové seriály. Prezidentka stanice však s Cusem o návratu seriálu nemluvila.

Damon Lindelof, který se také podílel na seriálu Ztraceni, nedávno prohlásil, že by určitě bylo skvělé, kdyby vznikl nějaký další seriál jako byli právě Ztraceni, ale sám už by se na seriálu podílet nechtěl. Přišlo by mu příliš frustrující, že se jim seriál nepodařilo ukončit.

Pokud se stanice ABC jednou rozhodne pro návrat seriálu, tak to rozhodně půjde i bez tvůrců a původního obsazení, takže je dost možné, že si právě Damon Lindelof podepsal svůj ortel u možného pokračování.

Letos tedy fanoušci Ztracených vyjdou na prázdno. Seriál se nedočká nové reinkarnace, ale rozhodně to do budoucna nemůžeme vyloučit. Co si o možném návratu myslíte vy? Hlasujte v následující anketě, v jakém roce se podle vás seriál v nějaké podobě vrátí.

V jakém roce dojde k návratu seriálu Lost?

50%
22%
9%
6%
3%
3%
3%
2%
1%
143 hlasů

Kdy se podle vás opět vrátíme na ostrov?

Foto: ABC


Jít na Lost | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!