Ztraceni vstávají z mrtvých? Apríl

Ztraceni vstávají z mrtvých? Apríl

1.4.2012 10:35


J. J. Abrams, producent a scénárista Lost, který naštvaně odchází ze stanice FOX, protože mu nedávno zrušila oba jeho současné projekty, seriály Alcatraz a Fringe, prozradil v rozhovoru pro časopis People šokující novinku…


Údajně se chystá pokračování Ztracených, nepůjde však o sedmou řadu, neboť příběh je uzavřen, ale o prequel, tedy o události, které se staly před ztroskotáním letadla společnosti Oceanic na ostrov. Spolu s Carltonem Cusem a Damonem Lindelofem už prý pilně pracují na scénáři k pilotu a pokud ho televize ABC schválí, mohlo by se začít natáčet příští rok.

Příběh by se měl odehrávat okolo organizace Dharma, jejího vzniku a příchodu na ostrov, měly by tak být mnohem více rozvinuty flashbacky, které tuto historii jen naznačily.

Bohužel tedy nemůžeme počítat s našimi starými oblíbenci Jackem, Sawyerem, Hurleym nebo Kate. Zní to i logicky, dát celou partu znovu dohromady, vzhledem k jejich současným závazkům, by byl asi nadlidský úkol, objevit by se ale mohli Ben, Richard nebo Jacob.

Proslýchá se ovšem, že z důvodu snížení rozpočtu se nebude natáčet na Havaji, ale ve studiu před zeleným pozadím. Tato zpráva je neověřená a doufejme, že není pravdivá, protože přijít o krásné lokace na Havaji by byla velká škoda.

A co na tuto událost roku říkají někteří admini a dlouholetí návštěvníci webu lost.cz?

Thomas: Neměl bych to prozrazovat, ale už o této zprávě vím několik týdnů, nejmenovaný člověk z týmu J. J. Abramse nás totiž kontaktoval, zda bychom mu mohli poskytnout teorie, které vytvořili fanoušci Lost v Česku. Nic podrobnějšího sdělit nemohu, ale lze si domyslet, co s nimi asi zamýšlejí.

Hurley: Že tam nebude hrát Hurley? Tak to bude sračka, na to se snad ani nebudu dívat.

Aclay: Je to jen další potvrzení teorie mežasu, doufám, že v tomto pokračování i ti pomalejší pochopí, co bylo celou dobu jasné.

Klarka :): Ben se má vrátit? Tak to bude boží, já ho prostě miluju.

xDzambar: Tvůrcům se v poslední řadě příběh dokonale vymknul kontrole a ukázali, že nemají promyšlené zhola nic. Od případného pokračování tedy nic neočekávám.

Araziel: Prosím případné aktivisty, aby se v žádném případě nepouštěli do amatérských překladů, Lost Translation Team pracuje ve dne v noci a titulky budou, až budou.

APRÍL

Jak už jste asi všichni odhalili, jednalo se bohužel o apríl, pokud jsem některého z citovaných uživatelů dotkl, tak se předem omlouvám. :-)

PS: Díky za kladné komenty.


Jít na Lost | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!