Je možné, že uvidíme ještě dvě samostatné epizody?

Je možné, že uvidíme ještě dvě samostatné epizody?

20.5.2018 14:39


Na internetu a sociálních sítí probublávají zprávy, že FOX natočil pro třetí řadu ještě dvě samostatné epizody, které mohou být odvysílány. Ovšem ne v USA, jak byste asi počítali, ale v Austrálii.


Jak mnozí z vás vědí, druhá sezóna měla mít původně 22 epizod, ale nakonec byla zkrácena na 18. Tím pádem se 4 díly přesunuly do řady třetí. Pro tu bylo objednáno 22 epizod a když k tomu přičtete ty 4, dělá nám to 26. Takže nám dvě epizody zbývají.

Z informací, které se objevily na Twitteru, Redditu a jinde, se dozvíte, že epizody se jmenují Boo Normal a Once Upon a Time. Nijak nenavazují na finále třetí řady, jsou to samostatné díly. Zajímavý je ovšem jejich popis. V té první by měla Ella vídat ducha. Nás bude ale zajímat ta druhá, v níž se uplatnil scénář „co by bylo, kdyby“. Maze v ní má nosit svou masku a epizodu komentuje Bůh, který má mít hlas Neila Gaimana.

Tyto dvě epizody se objevily v seznamu vysílání australského Fox8. Je tudíž možné, že se v následujících dvou týdnech ještě můžeme dočkat dalších dvou dílů. Ovšem prozatím berte tyto zprávy jako nepotvrzené.


Jít na Lucifer | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!