Modern Family skončí desátou řadou

Modern Family skončí desátou řadou

29.1.2018 17:00


Seriál Modern Family se vysílá již devátým rokem. S komediálními příběhy tří rodin z předměstí Los Angeles se budeme setkávat i v příští seriálové sezóně, jenže naposled.


Během oslav dvousté epizody, která byla nedávno odvysílaná, se tvůrci rozpovídali o budoucnosti seriálu. Od stanice ABC se jim podařilo obnovit seriál pro desátou řadu již před rokem, ale tvůrci potvrdili, že desátá řada legendární příběhy tří rodin z předměstí Los Angeles zakončí.

Naším plánem je seriál ukončit po desáté řadě. Mnoho fanoušků je na tuto událost připraveno a podle nás je to dobrá příležitost. Pokračováním bychom to jenom přehnali, ale nikdy neříkej nikdy,“ uvedl Steven Levitan.

Podle Levitana by seriál stále mohl mít šanci. Nabízí se možnost spin-offu, ale nebylo by to jednoduché. Většina protagonistů, jako je Ty Burrell, Sofía Vergara nebo Ed O'Neill, patří k nejlépe placeným hercům. Kdyby si seriál našel cestu k prodloužení, tak by to pro stanici a společnost 20th Century Fox Television nebylo dvakrát ideální. Herci by si zažádali o zvýšení platu, což by společnost ihned odmítla. Už v minulosti bylo podobných tahanic dostatek, ale všechno se vždy vyřešilo. Zbývá nám tedy doufat, že se tvůrci ještě rozmyslí.

Chtěli byste, aby seriál po desáté řadě dál pokračoval?

Foto: ABC; Zdroj článku: The Hollywood Reporter


Jít na Modern Family | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!